Online magazines

23 september 2020 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

Online versie bekijken
Hoe een vinylvloer correct plaatseN?
Vinyl is een synthetisch materiaal dat is opgebouwd uit meerdere lagen. Het wordt meestal als vloerbekleding gebruikt, maar kan ook dienst doen als meubel-, akoestische paneel-, plafond- of muurbekleding. Daarnaast kent vinyl eindeloze combinatiemogelijkheden qua vorm, maat en kleur.

Valerie Verkain
Bladmanager
Een geweven vinylvloer combineert de uitstraling van een tapijt met de praktische voordelen, het gebruiksgemak en de duurzaamheid van vinylvloeren.
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouwsector. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's. Ontdek het programma ...
Ontdek de uiterst resistente Crosscall smartphones! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
Is brandveiligheid voor u een prioriteit? In dit webinar geven Jelle Laverge en Benoit Declerck enkele juridische inzichten en aandachtspunten mee waar u op de werf op kan terugvallen.
Nu het beleid een maximaal aantal auto’s aan de stekker of de waterstofpomp wil, heeft auto-elektrificatie de toekomst mee.
De nieuwe Transit Trail en Transit Custom Trail werden speciaal ontworpen om moeilijkere werkomstandigheden het hoofd te bieden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.