Online magazines

05 november 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

 
het juiste vloerprofiel
Vloerprofielen creëren een mooie overgang mee tussen twee verschillende vloersoorten, maar ze zijn ook onontbeerlijk om beweging op te vangen of hoogteverschillen op een elegante manier weg te werken.
Valerie Verkain
Bladmanager
Een klassieke tegelvloer, houten tegels of een vloer met betonlook? Voor elke ondergrond bestaat een geschikt vloerprofiel. Het gamma breidt bovendien uit, dankzij nieuwe kleuren en hoogwaardige poedercoating.
Op de gratis beurs Dag van de Afwerking maken bezoekers op meer dan 9.000 m² kennis met een gevarieerd en actueel aanbod van afwerkingsproducten.
Het RainDrain-gamma van Hansgrohe zorgt voor een efficiënte installatie en nette afwerking in de badkamer, ongeacht de opstelling. De eenvoudige installatie laat zich voelen door de minimale diepte en de uiteenlopende lengtes waarin de douchegoten beschikbaar zijn.
Carlo en Mathias Lambrecht hebben een nominatie te pakken voor de Decoratie Awards 2021 binnen de categorie Ambachtelijke Technieken. Hun ingediende project betrof een renovatiewerk van de Onze-Lieve-Vrouw van Goede Bijstandkerk in Brussel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.