Online magazines

20 augustus 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

 
vocht meten doet u zo
Niet alleen het vochtgehalte van de ondergrond heeft een invloed op de kwaliteit van uw werk, ook de vochtigheid in de lucht kan schade berokkenen aan de door u geplaatste vloerbekleding. Mits een correcte opvolging, kan heel wat leed worden bespaard.
Valerie Verkain
Bladmanager
Om schade bij de installatie te voorkomen is het belangrijk om twee zaken in de gaten te houden: de temperatuur en de luchtvochtigheid. Wie daarin grote schommelingen weet te vermijden, is goed op weg naar een feilloos gelegd parket waar de gebruiker lang van zal kunnen genieten.
Van trendy interieurs tot indrukwekkende openbare gebouwen, Verimpex vloermatten worden nationaal en internationaal gewaardeerd. Klanten kunnen steeds terecht bij een verder groeiend wereldwijd netwerk van deskundige partners. In België blijft dat netwerk zich verder uitbreiden en kent al meer dan 300 verdeelpunten.
Ondanks in vele gevallen vermijdbaar, blijft vocht een hardnekkig probleem. De vaak onderschatte vochtmeting is daarbij cruciaal. Het kan professionals heel wat geld uitsparen, want slecht uitgevoerde werken kunnen in bepaalde situaties mogelijk tot een rechtszaak leiden.
Boek nu uw tickets voor de IAA MOBILITY in München van 7 tot en met 12 september 2021! Onder het motto "What will move us next" staat de nieuwe IAA MOBILITY voor de digitale en klimaatneutrale mobiliteit van de toekomst.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.