Online magazines

09 maart 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

de juiste tegelvoegmortel kiezen
Omwille van de lage kostprijs en het gebruiksgemak worden zelf gemixte voegmortels nog vaak gebruikt op werven. De belangrijkste soorten hoeven echter niet meer gemengd worden. 
Valerie Verkain
Bladmanager

 
Elke tegellijmfabrikant beschikt over een uitgebreid assortiment industrieel vervaardigde voegmortels. Maar welke tegelvoegmortel u precies dient te gebruiken, hangt af van verschillende factoren zoals de ruimte, de tegelsoort, de eventuele aanwezigheid van vloer- of muurverwarming enz.
Naast de keuze van de voegmortel is natuurlijk ook het correct verwerken ervan belangrijk om tot een kwalitatief eindresultaat te bekomen. Daarbij is het cruciaal om de voorschriften van de fabrikant nauwlettend te volgen.
Ondanks de coronacrisis was 2020 geen rustig jaar voor Bostik, één van de wereldmarktleiders op het gebied van lijmen en kitten. Bostik pakte namelijk uit met een nieuw Europees assortiment vloertechniek: 'One Flooring Range'.
100 % elektrisch en tot 460 km rijbereik: ontmoet de BMW iX3.
Een laatste stap bij de aanleg van je oprit of terras is het voegen. Hierdoor worden de naden tussen de klinkers of tegels opgevuld en krijg je één vast geheel. Wat voegmiddel betreft heb je een aantal opties.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.