Online magazines

02 december 2020 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

Correct de luchtvochtigheid meten
Hout stelt zich in evenwicht met het aanwezige vochtgehalte in de ruimte waar het geplaatst is. Doe steeds een vaststelling van de luchtvochtigheid en adviseer uw klant over de gevolgen van een te hoge en te lage luchtvochtigheid. Lees er in dit online magazine alles over.
Valerie Verkain
Bladmanager
Om schade bij de installatie te voorkomen is het belangrijk om twee zaken in de gaten te houden: de temperatuur en de luchtvochtigheid. Wie daarin grote schommelingen weet te vermijden, is goed op weg naar een feilloos gelegd parket waar de gebruiker lang van zal kunnen genieten.
Hout liegt niet. Als het hout begint te barsten, dan is de luchtvochtigheid te laag. Is schimmelvorming het probleem, dan is dat te wijten aan een te hoge luchtvochtigheid. Men kan de luchtvochtigheid in een kamer meten.
Bekijk zeker eens uw huurcontract voor uw vuilvangmatten.
Hoe een houten vloer het best wordt geplaatst, hangt in hoge mate af van de dikte ervan én van de ondergrond. Naast het zwevend plaatsen en het vastnagelen op de balken van het parket is verlijmen een veelvoorkomende methode, vooral bij kunststof vloeren, cementvloeren en spaanderplaten.
Schrijf u in voor de Dobbit Decoratie Awards 2021. De Awards belonen de mooiste schilder-en decoratieprojecten in België!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.