Online magazines

28 oktober 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

 
Het geschikte afvoersysteem
Voor inloopdouches is het populairste afvoersysteem nog altijd een douchegoot. Om te blijven voldoen aan de eisen van klanten hebben de fabrikanten ervoor gezorgd dat ook dit systeem een heuse evolutie heeft doorgemaakt.
Valerie Verkain
Bladmanager
De badkamer vervult steeds vaker de rol van wellnessruimte. Inloopdouches nemen toe in omvang en bevatten een heleboel verschillende sproeikoppen. Om al dat water zonder problemen de baas te kunnen, bestaan dan ook allerlei afvoersystemen.
Het RainDrain-gamma van Hansgrohe zorgt voor een efficiënte installatie en nette afwerking in de badkamer, ongeacht de opstelling. De eenvoudige installatie laat zich voelen door de minimale diepte en de uiteenlopende lengtes waarin de douchegoten beschikbaar zijn.
Bij keramische tegels zit een maatje meer duidelijk in de lift. En hoewel het in principe dezelfde materialen betreft, vraagt het formaat toch om extra aandacht bij de ondergrondvoorbereiding, de plaatsing en eigen gereedschappen. Om die reden is het zetten van XXL-tegels een specialiteit geworden.
Elke tegellijmfabrikant beschikt over een uitgebreid assortiment industrieel vervaardigde voegmortels. Maar welke tegelvoegmortel u precies dient te gebruiken, hangt af van verschillende factoren zoals de ruimte, de tegelsoort, de eventuele aanwezigheid van vloer- of muurverwarming enz.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.