Online magazines

11 augustus 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

 
mogelijkheden om houten vloeren af te werken
Gaat de keuze naar lak, vernis, olie, boenwas, beits? Moet de bescherming onzichtbaar zijn, of vraagt de klant om een specifiek kleur? We overlopen de mogelijkheden.
Valerie Verkain
Bladmanager
We lijsten de mogelijkheden op voor een houten vloer in vernis, olie en boenwas en met een onzichtbare bescherming.
De vloer een nieuw uitzicht aanmeten, zorgt bij renovatie voor de wowfactor. Ook een nieuw gelegd parket krijgt met een gepersonaliseerde tint een unieke stempel. Lichte tinten blijven populair, terwijl warmbruin trendy is.
De schoonloopzone, vooral binnen, maar mogelijk ook buiten aan de ingang, straalt meteen mee het imago en de identiteit van het gebouw en mogelijk het daarin gehuisveste bedrijf uit. Op welke manier precies?
Een ingebouwde deurmat wordt nog vaak vergeten bij de bouw of renovatie van een woning, praktijk of gebouw. Toch heeft een deurmat een belangrijke functie. Al meer dan 40 jaar produceert Verimpex vloermatten op maat voor zowel particulieren als voor professionelen.
Voor een schoonloopzone is er keuze uit verschillende soorten oplossingen, bijvoorbeeld kokosmatten en synthetische matten. Een schoonloopzone kan ook bestaan uit inlagen, eventueel gecombineerd met een schoonlooptapijt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.