Online magazines

06 januari 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

Online versie bekijken
Beter vloeren met nivelleersystemen
We zetten het nieuwe jaar in met een online magazine gewijd aan hulpstukken die het vloeren een pak vlotter kunnen doen verlopen. Verder is er ook goed nieuws over de Duitse bouwbeurs Bau. Die gaat niet fysiek door, maar is nu makkelijk online te volgen. 
Valerie Verkain
Bladmanager
Met behulp van een nivelleersysteem kunnen tegels perfect vlak en genivelleerd geplaatst worden. Storende, zelfs gevaarlijke, niveauverschillen tussen de tegelranden onderling worden zo volledig uitgesloten. Daarnaast zorgt een nivelleersysteem...
BAU Online biedt een volledig programma met mogelijkheid tot online afspraken n.a.v. live online presentaties en een conferentie programma van wereld klasse.
Er zijn wel wat hulpstukken die het plaatsen van vloeren een stuk eenvoudiger maakt. Denk maar aan nivelleersystemen en tegeldragers.
De nieuwe Daily is de perfecte partner voor de bouw, met zijn sterke chassis, unieke laadvermogen en brandstofefficiëntie. Door zijn veelzijdigheid vindt u altijd een model op maat. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Maak kennis met de Renault Trucks Master, een bedrijfsvoertuig ontwikkeld door professionals voor professionals. Beschikbaar in bestelwagen, chassiscabine en platformcabine, is de Master in alle uitvoeringen verkrijgbaar.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.