Online magazines

24 maart 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

gepolijst beton vs gepolierd beton
Gepolijst beton is niet hetzelfde als gepolierd beton. Het verschil zit in de afwerkingsgraad. We namen beide betonafwerkingen onder de loep. 
Valerie Verkain
Bladmanager
 
Beton polijsten is een geduldig werk dat uit verschillende stappen bestaat. Kennis van het materiaal en van de juiste gereedschappen is dus een must. We bespreken het in dit artikel.
In moderne tuinen wordt meer en meer gekozen voor gepolierd beton. Dat materiaal is grotendeels naadloos, kan in veel kleuren worden aangeleverd en beschikt over een goede prijs-kwaliteitverhouding. De plaatsing van gepolierd beton vraagt echter heel wat ervaring en vakkennis, want het eindresultaat kan worden beïnvloed door verschillende factoren.
Hij zocht naar de degelijkheid van een Duitse bestelwagen. Toen ging hij vergelijken.
Minimalisme in interieurs blijft op vandaag vaak gevraagd. De juiste plintkeuze kan hier een bijdrage toe leveren. Van modern en futuristisch tot klassiek en elegant: een mooie plint is dé manier bij uitstek om extra uitstraling te creëren in een ruimte en persoonlijkheid te leggen in een interieur.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
De Decoratie Awards zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schilders en decorateurs in de kijker en belonen opnieuw de mooiste schilder-en decoratieprojecten in België. Heeft u een bijzonder project gerealiseerd? Stel deze dan snel aan ons voor.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.