Online magazines

15 november 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

 
de keuze voor keramiek buiten
Toen keramische tegels pas op de markt kwamen, was het van ver al duidelijk dat het om keramiek ging. De decors werden toen nog gestempeld. Vandaag maken fabrikanten gebruik van digitale prints en biedt keramiek bijna onbeperkte mogelijkheden: van imitatie natuursteen, over beton tot hout. 
Valerie Verkain
Bladmanager
Keramiek kan voor heel wat verschillende buitentoepassingen worden ingezet. Terrassen en opritten komen het vaakst voor, maar het materiaal kan ook worden ingezet voor de aanleg van een wandelpad of de afwerking van een zwembad of jacuzzi.
Keramiek is een geliefd materiaal voor vloerbekleding, binnen en buiten. De mogelijkheden en het aanbod nemen zienderogen toe. Daarom breidt ook Beltrami haar aanbod keramische buitentegels fors uit.
De plaatsing van keramische buitentegels moet uiteraard op een correcte manier gebeuren. Zo moet de ondergrond stabiel genoeg zijn en moet tussen de tegels een voegbreedte van minimum 4 of 5 mm worden aangehouden.
Op de gratis beurs Dag van de Afwerking maken bezoekers op meer dan 9.000 m² kennis met een gevarieerd en actueel aanbod van afwerkingsproducten.
Het RainDrain-gamma van Hansgrohe zorgt voor een efficiënte installatie en nette afwerking in de badkamer, ongeacht de opstelling. De eenvoudige installatie laat zich voelen door de minimale diepte en de uiteenlopende lengtes waarin de douchegoten beschikbaar zijn.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.