Online magazines

17 september 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

 
het belang van egalines
In principe kan men egaliseermiddelen zowel voor binnen- als voor (bepaalde) buitentoepassingen gebruiken. De binnentoepassingen zijn echter de belangrijkste, in het bijzonder bij een renovatie.
Valerie Verkain
Bladmanager
Er is een groot aantal egalisatieproducten op de markt, telkens aangepast aan bepaalde toepassingen en situaties. Bij de keuze van de juiste egaline dient men met andere woorden rekening te houden met tal van factoren.
Bij het plaatsen van een soepele vloerbedekking zoals vinyl, pvc of linoleum is een gladde ondergrond cruciaal. Om een mooi, glad en sterk resultaat te bekomen, wordt daarom gebruikgemaakt van egaliseermiddelen of egalines.
Alle lijmen en kitten uit het Bostik Premium Aware assortiment hebben in 2020 een EPD behaald, de internationaal erkende milieuproductverklaring. Daarmee voldoen de producten nog beter aan de internationale duurzaamheidsnormen voor projecten.
Bij CROSSCALL zijn producten gemaakt om lang mee te gaan. Mobiele telefoons, smartphones en tablets die de waarden van het merk op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie belichamen. Terminals die kunnen evolueren naargelang uw gebruik, kunnen worden gerepareerd en zelfs gereviseerd.
Voor elk beroep is er een Ford. Geniet tijdens de maand september uitzonderlijk van 0,49%* financiële renting op alle Ford bedrijfswagens. *Aanbieding onderworpen aan voorwaarden. Brandstofverbruik: 2,9-13,3L/100 KM. CO₂ 66-348G/KM. (WLTP)
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.