Online magazines

1 juli 2020 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

aandachtspunten bij het kiezen van een schoonloopzone
Een eerste indruk kunt u maar één keer maken, en in een gebouw speelt de schoonloopzone aan de ingang daarbij een grote rol. Ze bepaalt meteen mee het imago en de identiteit van het gebouw. Niet alleen door haar esthetische kwaliteiten, maar ook doordat ze heel wat verontreiniging buitenhoudt.

Valerie Verkain
Bladmanager
Voor een schoonloopzone is er keuze uit verschillende soorten oplossingen, bijvoorbeeld kokosmatten en synthetische matten. Een schoonloopzone kan ook bestaan uit inlagen, eventueel gecombineerd met een schoonlooptapijt.
Rinos introduceert Moss entreematten met HydroTX. Die textiele technologie zorgt ervoor dat entreematten drie maal zoveel vocht in de eerste paar stappen opnemen van de schoenzolen.
De IVECO-wagens zijn ontworpen om u te helpen uw bedrijf duurzaam en winstgevend te runnen. Inspelend op wat u nodig hebt om uw bedrijf toekomstbestendig te maken en zo uw zakelijk perspectief radicaal te veranderen, komt IVECO voortdurend opnieuw met ingrijpend vernieuwde modellen.
De begroting is ontspoord. Pre-corona bedroeg het begrotingstekort reeds 10 miljard euro. Toekomstige regeringen zullen dus fors moeten belasten en besparen. Vul deze korte survey in en druk zo uw stempel op het beleid van de toekomstige regering.
Op zoek naar een nieuwe aanwinst voor uw fleet? Ontdek de kracht en diversiteit van Fords jongste hybride modellen: Ford Kuga en Ford Puma. Ervaar de kracht van een volle batterij in een mooie, wendbare en dynamische verpakking!
Volgens 56% van de bedrijven zullen relatiegeschenken dit jaar belangrijker worden. Daarom pakt het magazine RendEvenement nu uit met een Business Gift Sample Box vol concrete ideeën en inspiratie voor uw relatiegeschenken.
Aangezien projecttapijt nogal wat te verduren krijgt, moet het sowieso over een hoge slijtclassificatie beschikken. Maar ook de reinigbaarheid is belangrijk.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.