Online magazines

16 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

 
laminaat in de badkamer
De voorbije jaren hebben fabrikanten daar hard aan gewerkt waardoor er nu steeds meer oplossingen zijn voor vochtige ruimtes. Laminaatvloeren kunnen vandaag perfect worden geplaatst in badkamers en andere ‘wet rooms’.
Valerie Verkain
Bladmanager
De badkamer is de meest voorkomende plaats voor een pijnlijke uitschuiver. De juiste vloer kiezen, is hier dus cruciaal. Naast het visuele aspect, moet er rekening worden gehouden met slijtvastheid, onderhoudsgemak en waterresistentie. Waterresistente laminaatvloeren spelen hier handig op in.
Ontdek wie de beste schrijnwerkers, interieurbouwers en decorateurs van België zijn tijdens de uitreiking van de Decoratie en Schrijnwerk Awards 2021. Beleef de digitale uitreikingen van deze 2 vakwedstrijden volledig live en gratis op 20 en 22 december.
Bouwgeschillen behandelen in een rechtbank is vaak duur, tijdrovend en weinig constructief. De Bijzondere Commissie Bouw brengt de twistende partijen daarom liever rond de tafel om tot een duurzame oplossing te komen aan de hand van bemiddeling. “Het is de moeilijkste job ter wereld, maar opgeven doen we nooit.”
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.