Online magazines

25 november 2020 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

Vochtschermen nooit overbodige luxe
Op zich maakt het type ondergrond niet zoveel uit bij de vraag of er een vochtscherm moet worden gelegd. Een vochtscherm is bijna nooit een overbodige luxe. Ontdek in dit online magazine ook welke projecten werden genomineerd voor de Schrijnwerk Awards, categorie totaalinrichting. Doet u volgend jaar ook mee?
Valerie Verkain
Bladmanager
Maar wat als écht onzichtbaar ook nog eens duurzaam, biologisch, slijtvast, en als het even kan ook nog gebruiks- én onderhoudsvriendelijk zou zijn?
Associated Weavers biedt sinds kort ook Luxury Vinyl Flooring aan met succes: na amper 1 jaar bekroonde de vloerbekledingsindustrie in het Verenigd Koninkrijk ons met verschillende awards.

Vochtschermen, ook wel dampschermen of dampdichte folies genoemd, houden het opstijgend en bouwvocht tegen zodat beschadigingen als zwelling van laminaat, schimmelvorming, geurhinder ... worden vermeden.

Van residentiële projecten tot restaurants en theaterzalen, de genomineerde projecten in de categorie Totaalinterieur blinken uit van het vakmanschap. Ontdek hier de genomineerden van deze categorie van de Schrijnwerk Awards.
Een kurkvloer biedt tal van voordelen: akoestisch dempend, warmte-isolerend, veerkrachtig, slijtvast, waterbestendig … en noem maar op. Bovendien is het een heel esthetisch materiaal dat het overal prima doet. In dit artikel bekijken we de verschillende mogelijkheden en innovaties op het gebied van kurkvloeren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.