Online magazines

16 december 2020 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

TIPS & TRICKS VOOR EEN WATERBESTENDIGE AFDICHTING

Wanneer u vloeren of wanden in een badkamer plaatst, is het afdichten van de voegen tussen muur en bad, spoelbak of wc van groot belang. Lees hier waarop u bij het afdichten dient te letten.
Valerie Verkain
Bladmanager

Wanneer u een badkamer of een keuken plaatst of renoveert, is het afdichten van de voegen van groot belang. De afdichtingen dienen zo waterdicht mogelijk te zijn, maar tegelijk moeten de siliconen zo veel mogelijk 'verdwijnen'.
Hou de productiviteit en de klanttevredenheid van uw bedrijf hoog dankzij een VoIP provider. FoundCOM biedt de beste state-of-the-art telecomservice waarbij kwaliteit en bereikbaarheid leiden tot optimale resultaten.
Van residentiële projecten tot restaurants en theaterzalen, ook de genomineerde projecten in de categorie Totaalinterieur blinken uit van het vakmanschap. Maar liefst 14 interieurbouwers dongen mee naar een Schrijnwerk Award!
Profiteer deze maand nog van de Orange Business Deals voor u en/of uw collega's. Vijf exclusieve voordelen en keuze uit een abonnement met of zonder Iphone.
Schuren van vloeren kan flink wat stof genereren. Dat valt natuurlijk niet te voorkomen – of slechts in beperkte mate – dus is een maximale stofafzuiging aan de bron de boodschap.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.