Online magazines

28 mei 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

naadloos van binnen naar buiten
De tuin is in vele woningen het verlengde van het interieur geworden. Die band tussen binnen en buiten kunt u nog versterken door ook de vloerbekleding te laten doorlopen. Lees hier meer over de mogelijkheden.
Valerie Verkain
Bladmanager
 
In steeds meer woningontwerpen is de tuin het verlengde van het interieur. Mensen kiezen steeds meer voor open ruimtes waar de vloer buiten doorloopt. De keuken, woonkamer of veranda vormen één grote ruimte met het terras en de tuin. Bovendien lijkt het terras dan groter. Ook aangepast schrijnwerk zorgt voor een stijlvolle overgang tussen binnen en buiten.
Al meer dan 40 jaar produceert Verimpex vloermatten op maat voor zowel particulieren als voor professionelen. Van trendy interieurs tot indrukwekkende openbare gebouwen, Verimpex vloermatten worden nationaal en internationaal gewaardeerd. Klanten kunnen steeds terecht bij een verder groeiend wereldwijd netwerk van deskundige partners. In België blijft dat netwerk, ondanks de Covid-19 pandemie, zich verder uitbreiden en kent het al meer dan 300 verdeelpunten.
Het spectrum van materialen voor toepassing als vloerbekleding in kantoorgebouwen is enorm. Binnen dit ruime aanbod winnen parketvloeren aan belang vanwege hun tijdloze karakter en warme uitstraling die een huiselijke sfeer op kantoor schept. Met het oog op een duurzaam resultaat moet er evenwel rekening gehouden worden met enkele voorschriften.
De Decoratie Awards zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schilders en decorateurs in de kijker en belonen opnieuw de mooiste schilder-en decoratieprojecten in België. Heeft u een bijzonder project gerealiseerd? Stel deze dan snel aan ons voor.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.