Online magazines

18 november 2020 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

Online versie bekijken
Hoe Vochtige ruimtes waterdicht afwerken

Om waterdicht af te werken, bestaan er verschillende oplossingen. In dit online magazine focussen we ons op membranen en mortels.
Valerie Verkain
Bladmanager

Alle (zeer) vochtige ruimtes moet u waterdicht afwerken: van de badkamer tot de vloer van de garage. Toegegeven, het betekent een extra kost, maar voorkomen is hier echt wel goedkoper dan genezen. Om waterdicht af te werken, bestaan er verschillende oplossingen, waarvan wij er drie bespreken.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Uit een bevraging bij 1.309 Dobbit-abonnees blijkt dat de interesse in (hardschuim)platen als vloerisolatie is gegroeid. Meer dan de helft van de ondervraagden die van plan is om hun vloer te isoleren, zegt daarvoor...
Schrijf u in voor de Dobbit Decoratie Awards 2021. De Awards belonen de mooiste schilder-en decoratieprojecten in Belgiƫ!
COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor een niet eerder geziene gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.