Online magazines

10 september 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

 
de betonlook, zonder beton
Wilt u niet voor echt beton gaan, maar wel de serene looks ervan in een interieur integreren, kies dan voor een van de alternatieven zoals tapijt en vinyltegels.
Valerie Verkain
Bladmanager
Wie om de een of andere reden niet voor echt beton, maar wel voor de betonlook wil gaan, heeft verschillende alternatieven, zoals tapijt en vinyltegels. Deze vloerbekleding moet dan wel tegen een stootje kunnen, onderhoudsvriendelijk zijn …

Het aftellen naar 12, 13 en 14 september is begonnen. Dan vindt hét vakevenement voor vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en stoffering Interieur Collectie Dagen (InCoDa) plaats, in Evenementenhal Gorinchem.

Uit een bevraging bij 1.309 Dobbit-abonnees blijkt dat de interesse in (hardschuim)platen als vloerisolatie is gegroeid. Meer dan de helft van de ondervraagden die van plan is om hun vloer te isoleren, zegt daarvoor (hardschuim)platen te zullen gebruiken.
De rand van het zwembad versterken en esthetisch afwerken, vermijden dat er hemelwater van de tuin in het zwembad belandt … Een zwembadboord heeft heel wat bestaansredenen. Over het algemeen hebt u keuze tussen twee types materialen, om het ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.