Online magazines

18 november 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

 
waterschade bij vloeren
De vloerbekleding is een van de zaken die waterschade kan oplopen. Tegels geplaatst op cementdekvloeren, kunnen ongetwijfeld behouden blijven, maar wat met andere vloerbekleding, zoals parketvloeren of laminaat?
Valerie Verkain
Bladmanager
Mensen kiezen steeds meer voor open ruimtes waar de vloer buiten doorloopt. De keuken, woonkamer of veranda vormen één grote ruimte met het terras en de tuin. Bovendien lijkt het terras dan groter. Ook aangepast schrijnwerk zorgt voor een stijlvolle overgang tussen binnen en buiten.
Op de gratis beurs Dag van de Afwerking maken bezoekers op meer dan 9.000 m² kennis met een gevarieerd en actueel aanbod van afwerkingsproducten.
Het RainDrain-gamma van Hansgrohe zorgt voor een efficiënte installatie en nette afwerking in de badkamer, ongeacht de opstelling. De eenvoudige installatie laat zich voelen door de minimale diepte en de uiteenlopende lengtes waarin de douchegoten beschikbaar zijn.
Hevige regenval, maar evengoed een kapotte wasmachine of gesprongen waterleiding, kan een huis tijdelijk onder water zetten. De vloerbekleding is daarbij een van de zaken die schade kan oplopen. Tegels geplaatst op cementdekvloeren, kunnen ongetwijfeld...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.