Online magazines

03 februari 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

VINYL CORRECT, MAAR VERRASSEND PLAATSEN
Vinyl tiles zijn er in een waaier aan dessins, kleuren en structuren. Samen met de keuze aan formaten en vormen, schept dit onuitputtelijke creatieve mogelijkheden.
Valerie Verkain
Bladmanager
Vinyl wordt vaak aanschouwd als slap en is gevoelig voor allerlei factoren. Parket is dan weer te duur, kwetsbaar en akoestisch minder isolerend. Dankzij de rigid vinylvloeren is er nu een eenvoudig te plaatsen, betaalbaar, stevig en stabiel alternatief.
Vinyl tiles zijn in talrijke dessins en oppervlaktestructuren verkrijgbaar: plankenvloeren (parket) of tegels in (natuur)steen- of betonuitzicht, en zelfs in lederlook. Iedere plank of tegel wordt op een bepaalde manier gesneden; dit is per merk en per collectie anders.
Dagelijks worden maar liefst 624 cyberaanvallen uitgevoerd in België. De vraag is niet óf, maar wanneer u het slachtoffer wordt van een cyberaanval? Ontdek de meerwaarde van een cyberverzekering.
Help uw medewerkers om te anticiperen op onaangename verrassingen op de weg! COYOTE geeft aan waar het verkeer op uw route verstoord is.
Geniet van zuivere lucht met de mobiele 4-in-1-luchtreiniger. Deze luchtreiniger maakt realtime detectie van de luchtkwaliteit mogelijk en beschikt over de meerdere luchtzuiveringstechnologieën.
Geniet met Shape Intense van onbeperkte data, onbeperkt bellen, onbeperkt sms'en binnen de EU en andere, speciale voordelen. Profiteer van deze Orange Business Deal EXCLUSIEF voor de lezers van dit online magazine.
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.