Online magazines

11 juni 2021 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

het gemak van slimme software
Maak het uzelf gemakkelijk met gebruiksvriendelijke software op maat en bespaar tijd en geld.
Valerie Verkain
Bladmanager
 
Bezorgt uw administratie u hoofdbrekens, terwijl u zich liever met passie stort op uw hoofdactiviteit? Een aantal aanbieders maakt het de ondernemer gemakkelijk met gebruiksvriendelijke software op maat die geen voorkennis vereist.
Al meer dan 40 jaar produceert Verimpex vloermatten op maat voor zowel particulieren als voor professionelen. Van trendy interieurs tot indrukwekkende openbare gebouwen, Verimpex vloermatten worden nationaal en internationaal gewaardeerd. Klanten kunnen steeds terecht bij een verder groeiend wereldwijd netwerk van deskundige partners.
Werfcontainers zijn tegenwoordig verplicht op de werf. Ze vervullen bovendien steeds meer functies: van kantoorruimte voor werfvergaderingen tot opslagruimte voor materiaal en zelfs kleedkamers en refters.
Bij keramische tegels zit een maatje meer duidelijk in de lift. De XL-formaten worden vandaag al van de troon gestoten door XXL-tegels. En hoewel het in principe dezelfde materialen betreft, vraagt het formaat toch om extra aandacht bij de ondergrondvoorbereiding, de plaatsing en eigen gereedschappen.
De Decoratie Awards zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schilders en decorateurs in de kijker en belonen opnieuw de mooiste schilder-en decoratieprojecten in België. Heeft u een bijzonder project gerealiseerd? Stel deze dan snel aan ons voor.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.