Online magazines

09 september 2020 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

Online versie bekijken
Ontdek de mogelijkheden van terrashout
Met de stijgende tendens naar outdoor living gaat er ook meer aandacht naar het terras en een mooie terrasvloer. Hout is daarvoor een erg dankbaar en nuttig materiaal. Er is het vanzelfsprekende natuurlijke aspect en hout heeft een bepaald karakter dat andere materialen niet hebben.

Valerie Verkain
Bladmanager
Hoe je een terras opbouwt, hangt in grote mate af van verschillende parameters. Bovendien voldoet niet elke houtsoort aan de eisen voor een terras.
Bekijk de onderhoudsadviezen van Lithofin voor alle terrassen in steen en tegels.
Een veilige en gezonde werkomgeving start bij een propere werkplaats. Maak kennis met een unieke allesreiniger voor het algemeen onderhoud van uw werkomgeving.
Ontdek de uiterst resistente Crosscall-tools! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
Laatste kans! Heeft u een bijzonder schrijnwerk- of interieurproject gerealiseerd, maar u bent nog niet ingeschreven voor de Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS 2020? Maak hier dan snel werk van, en schrijf u in voor 18/09/2020!
WIN een fles champagne. Vervolledig deze kleine survey en win. Dit neemt slechts 1 minuut van uw tijd in beslag.
Ondanks de huidige crisis, blijft het voordelig om personeel aan te werven. Wist u al dat als ondernemers hun eerste werknemer aanwerven vóór 31 december 2020, ze een volledige en permanente vrijstelling van de bijbehorende patronale RSZ-bijdragen genieten?
We gaan op zoek naar de brandstof van de toekomst. Vervolledig deze vragen en WIN een Coyote!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.