Brachot-Hermant neemt groeves van LS Granits over

De vier Tarn groeves zijn gelegen in het Zuid-Franse Burlats

De Brachot-Hermant Group mag zich eigenaar noemen van de vier Tarn groeves gelegen in Zuid-Frankrijk. Die vervoegen het rijtje van 13 bestaande groeves in Noorwegen, Zuid-Afrika, Ierland, Portugal en Frankrijk die het ontginningsbedrijf al op de naam had staan. De vier groeves, onder de noemer LS Granits, ontginnen en verwerken vier Tarn granieten waaronder Tarn Clair, Tarn Foncé, Tarn Royal en Tarn Silver-Stone. De natuursteen is te herkennen aan de typische zwart-grijze en wit-gespikkelde look en laat een veelvoud aan toepassingen binnen- en buitenshuis toe, zowel voor residentiële als grootschalige bouwkundige projecten.
Al sinds 2010 is LS Granits actief in de ontginning van Tarn graniet in de vier steengroeves gelegen in het Zuid-Franse Burlats (tussen Montpellier en Toulouse). De overname laat extra investerings- en ontwikkelingsmogelijkheden toe voor de vier groeves, die nu deel uitmaken van een internationale marktspeler in natuursteen. De Brachot-Hermant Group heeft dan ook al jarenlange expertise, knowhow en ervaring in de ontginning, productie en wereldwijde distributie van natuursteen.
Met de komst van de vier nieuwe groeves omvat de groep nu 17 steengroeves. Naast de vier natuurstenen van LS Granits, produceert en verdeelt Brachot-Hermant ook de Ierse Blauwe hardsteen, de Kilkenny limestone, de Zuid-Afrikaanse graniet Nari Black, de Noorse Larvik-granieten, de Franse graniet Rose de la Clarté en de Portugese graniet Blanc Perle.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.