Doe mee aan onze grote lezersenquête

en win een exclusieve chocoladebox

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België. We zouden daarom graag weten welke media u als professional gebruikt in het kader van uw beroep en welke onderwerpen uw interesse wegdragen.

Uw mening als lezer van onze publicaties, is erg belangrijk. Door deze vragenlijst in te vullen, helpt u de vakpers beter aan uw behoeften te voldoen in de toekomst.

Klik HIER om de vragenlijst in te vullen.

Door de vragenlijst in te vullen, maakt u bovendien ook kans op een exclusieve chocoladebox 'Best of Belgium Chocolate Awards' met 25 pralines van 5 topchocolatiers.

Uw antwoorden blijven vanzelfsprekend vertrouwelijk en anoniem. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit worden doorgegeven. We zullen ze evenmin koppelen aan uw individuele antwoorden.

Alvast bedankt voor uw medewerking

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.