Online magazines

12 november 2020 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

Verhoog uw rendement met een egalinemengpomp
Wie al eens een vloer handmatig egaliseert, weet dat het een tijdrovend en arbeidsintensief karwei is. Bovendien moet de mengverhouding zeer nauwkeurig zijn om een goede werking van het mengsel te garanderen. Met een mengpomp verdwijnt een groot deel van die struikelblokken. 
Valerie Verkain - Bladmanager
Steeds meer woningeigenaars en projectontwikkelaars willen hun vloerbekleding doortrekken in alle ruimtes, inclusief de badkamer. Waterresistente laminaatvloeren spelen hier handig op in en bieden een grote verscheidenheid aan dessins en formaten, gecombineerd met optimale technische eigenschappen.
Steeds vaker wordt de egalisatie machinaal gemengd in plaats van handmatig, omdat het com­fortabeler werken is en een hoger rendement oplevert. Maar wanneer wordt het interessant om te investeren in zo’n machine?
Schrijf u in voor de Dobbit Decoratie Awards 2021. De Awards belonen de mooiste schilder-en decoratieprojecten in België!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.