Online magazines

15 oktober 2020 Vakinformatie voor de vloerenspecialist

Online versie bekijken
Wanneer kiest u welke tegelzaagmachine?
Tijdens het vloeren moet u heel wat tegels verzagen. Om dat zorgvuldig te doen, dient u bijpassend snij- en/of zaaggereedschap te gebruiken. Maar wanneer zet u welk toestel is, en hoe werkt u er optimaal mee?

Valerie Verkain
Bladmanager
Tegels zijn zeer breekbaar. Vandaar dat vooral de stabiliteit van een tegelzaagmachine belangrijk is, alsook het vermogen, de reinigbaarheid en het transport.
De keuze van een betrouwbare inkommat is vaak doorslaggevend voor de netheid van een inkom. Een deurmat van Verimpex biedt hierbij de ideale oplossing.
In deze PMG Connects geeft een Securex-expert u gerichte en verstaanbare antwoorden op uw vragen m.b.t. aanwerven, sociale bijdragen enz. Lees verder en zie door de bomen terug het bos.
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouwsector. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent ...
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé ...
Is brandveiligheid voor u een prioriteit? In dit webinar geven Jelle Laverge en Benoit Declerck enkele juridische inzichten en aandachtspunten mee waar u op de werf op kan terugvallen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.