BAM volledig BIM Level 2 gecertificeerd

Groep wil voorop lopen ten aanzien van digitalisering

Alle werkmaatschappijen van Koninklijke BAM Groep nv zijn gecertificeerd overeenkomstig BIM Level 2. Met de recente certificering van BAM International volgens ISO 19650 is Koninklijke BAM Groep een van de eerste volledig gecertificeerde internationale bouwondernemingen.
Digitalisering is één van de drijvende krachten die vorm geeft aan de bouwindustrie. Daarom streeft de BAM Groep ernaar om met hun strategie voorop te lopen ten aanzien van de digitalisering. De BIM Level 2-certificering, die nu door alle Groepsmaatschappijen is behaald, is hiervan een van de resultaten. Andere stappen omvatten de partnerschappen die BAM is aangegaan en de focus op voortdurende verbetering van digitaal bouwen met toeleveranciers in de bouwprocesketen.
ISO 19650 is de internationale standaard voor het beheer van informatie gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw, met behulp van Building Information Modelling (BIM). Het bevat dezelfde principes en hoge eisen als BIM Level 2 en is nauw afgestemd op de huidige PAS 1192-standaard. De interne processen voor het produceren en managen van informatie bij tenders en projecten van alle werkmaatschappijen van BAM voldoen ook aan deze normen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.