Kärcher steunt Ronald McDonald Huis in Jette

Zowel financiële bijdrage als sponsoring met reinigingstoestellen

Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft haar allereerste huis in België geopend. Op de terreinen van het UZ Brussel, campus Jette, werd een thuis gecreëerd voor families van gehospitaliseerde kinderen. Kärcher draagt de organisatie een warm hart toe en engageert zich als sponsor. Daarbij gaat het niet alleen om een financiële bijdrage, want het bedrijf engageert zich ook om het huis snel en grondig ‘topconditie’ te houden met een aantal reinigingstoestellen. Zo kan meer tijd besteed worden aan het begeleiden van de bewoners en hun bezoekers. Bovendien werd één van de tien kamers in het huis gedoopt tot ‘Kärcher Kamer’.
Bij Kärcher is sociaal engagement vast verankerd in de ondernemingscultuur. In dat kader worden wereldwijd zorgvuldig uitgekozen projecten gesteund. Kees Wagtmans, managing director van Kärcher Belux: “Ons bedrijf heeft het hart op de juiste plaats. Een organisatie als het Ronald McDonald Kinderfonds steunen we heel graag. We kijken alvast uit naar het tweede Huis in ons land.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.