Akoestische isolatieplaat wint Zilveren Decibel Award

Silentwall van Recticel Insulation draagt bij aan circulaire economie

De Silentwall akoestische isolatieplaat van Recticel Insulation werd door de Franse Nationale Raad tegen Geluid (Conseil National du Bruit – CNB) bekroond met de Zilveren Decibel Award. Die Award werd uitgereikt in de categorie Akoestische Materialen en Bouwsystemen die isolerende, absorberende en antivibratiematerialen promoot. Het beloont het innovatievermogen van Recticel Insulation, de prestaties van de nieuwe akoestische oplossing Silentwall en zijn bijdrage aan de circulaire economie.
Silentwall is een geluiddempend isolatiepaneel voor binnenmuren dat gemakkelijk kan worden geïnstalleerd. Het wordt in Frankrijk vervaardigd van gerecycleerd polyurethaanschuim. Het paneel biedt een verbetering van de geluidsreductie-index van 9 dB ΔRw (bedekt met een gipsplaat van 12,5 mm). Dat betekent 8 keer minder geluid.
De Gouden Decibel competitie, opgericht door de CNB in 1991, eert fabrikanten, openbare instellingen, universiteiten, ontwerpers, verenigingen en onderzoekers met innovatieve of opmerkelijke prestaties op het gebied van geluidsverbetering.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.