INLOOPDOUCHES BADKAMERTREND VAN HET MOMENT

Handleidingen een must, kant-en-klare installatiepakketten niet aangewezen

Inloopdouches zijn mooi, praktisch, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in vrijwel alle afmetingen. Een correcte installatie vergt echter enige voorkennis en behendigheid. De leveranciers helpen een handje door middel van gebruiksaanwijzingen en instructievideo's. Als handelaar kunt u ook heel wat doen om inloopdouches in de verf te zetten en de verkoop te stimuleren.


INLOOPDOUCHES POPULAIRDER DAN OOIT

De inloopdouche, waarbij de badkamertegels doorlopen in de douche, heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Ze oogt esthetisch en is door het ontbreken van randen en scharnieren eenvoudig in onderhoud. De installatie van een inloopdouche is niet geschikt voor 'leken', maar doe-het-zelvers kunnen vlot aan de slag met handleidingen en instructievideo's van de leveranciers. Het is aangewezen om de installatie niet alleen uit te voeren omdat het een complexe klus is die al snel een halve dag in beslag neemt. Daarom laten veel particulieren de installatie van hun inloopdouche aan een professional over.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Floortech 

Floortech maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.