04 november 2019


VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe levert u een stenen vloer proper op?

Een stenen vloer moet uiteraard steeds mooi worden opgeleverd. Daarvoor moet deze eerst en vooral volledig worden vrijgemaakt van cementsluier en mortelresten. Pas daarna kan het oppervlak grondig schoongemaakt worden. Hier leert u welke stappen u dient te doorlopen om een vloer in keramiek of natuursteen correct te onderhouden. Verder ontdekt u nieuwe terrasdragers die traploos in hoogte versteld kunnen worden.

___

Heeft u het voorbije jaar meegewerkt aan de realisatie van een prestigieuze winkelinrichting, handelspand of showroom? Dan maakt u misschien kans om een Shop Design Award te winnen!

___

Extra nieuws

Heimtextil viert vijftigste editie

Domotex 2020 toont wat morgen kan

____

Valerie Verkain
Bladmanager

HOE LEVERT U EEN STENEN VLOER PROPER OP?

Het is een ongeschreven regel dat u een stenen vloer mooi oplevert. Na de plaatsing moet u zowel een keramiek- als natuurstenen vloer eerst volledig vrijmaken van cementsluier, mortel- en verfresten, vetvlekken … Vervolgens legt u er een beschermingsfolie over.
Volledig artikel lezen

NIEUWE TERRASDRAGERS MET MEER FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT

160pxSolidor is gespecialiseerd in het spuitgieten van regelbare terrasdragers voor houten planken, betontegels en keramische tegels. Deze terrasdragers kunnen traploos in hoogte worden versteld van 1 centimeter tot meer dan 1 meter.
Volledig artikel lezen

HEIMTEXTIL VIERT VIJFTIGSTE EDITIE

Van 7 tot 10 januari 2020 kan u opnieuw terecht in Frankfurt-am-Main voor Heimtextil, de grootste internationale vakbeurs voor thuis- en contracttextiel. Ondertussen is de vakbeurs al aan haar 50e editie toe.
Volledig artikel lezen

SCHRIJF UW PROJECT IN EN WIN EEN SHOP DESIGN AWARD

Heeft u het voorbije jaar meegewerkt aan de realisatie van een prestigieuze winkelinrichting, handelspand of showroom?Bent u trots op uw vakwerk en wenst u hier mee uit te pakken? Schrijf u in voor de Shop Design Awards!
Volledig artikel lezen

DOMOTEX 2020 TOONT WAT MORGEN KAN

Zet 2020 meteen goed in met een bezoek aan DOMOTEX. De Duitse internationale beurs voor vloerbekleding zal in januari opnieuw de huidige én nieuwe trends in de spotlights zetten, met een focus op de rol van vloerbekleding op welzijn.
Volledig artikel lezen

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Hoe levert u een stenen vloer proper op?

Aandachtspunten bij onderhoud van keramiek en natuursteen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be