21 oktober 2019


VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe een terras met terrasdragers plaatsen in 11 stappen?

Terrasdragers zijn een uitstekende oplossing voor industriële, privé- en openbare toepassingen. Ze bieden zowel bij nieuwbouw als bij renovatie een enorme vrijheid wat betreft de keuze van het oppervlaktemateriaal. Denk aan betontegels, houten planken, keramische tegels, enz. Hier leert u hoe een terras moet worden geplaatst met behulp van terrasdragers. Verder ontdekt u nieuwe terrasdragers die traploos in hoogte versteld kunnen worden.

___

Extra nieuws

Hoe een ondervloer correct beoordelen en herstellen?

Digitale doorbraak in Vlaamse bouw

____

Valerie Verkain
Bladmanager

HOE EEN TERRAS MET TERRASDRAGERS PLAATSEN IN 11 STAPPEN?

Terrasdragers zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Ze garanderen volop keuze op het vlak van oppervlaktemateriaal, waaronder tegels en planken. De plaatsing gebeurt vlot en snel, de open voegen zijn een extra troef.
Volledig artikel lezen

NIEUWE TERRASDRAGERS MET MEER FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT

160pxSolidor is gespecialiseerd in het spuitgieten van regelbare terrasdragers voor houten planken, betontegels en keramische tegels. Deze terrasdragers kunnen traploos in hoogte worden versteld van 1 centimeter tot meer dan 1 meter.
Volledig artikel lezen

HOE EEN ONDERVLOER CORRECT BEOORDELEN EN HERSTELLEN?

Een goede voorbehandeling van de ondervloer is cruciaal om de kwaliteit van de vloerafwerking te garanderen. Daarbij is het belangrijk dat de ondergrond voor elke vloerbekleding op enkele sleutelcriteria wordt gecontroleerd: vlakheid en hoek, zuiverheid en verontreiniging, scheuren en barsten, stevigheid, poreusheid en droogte.
Volledig artikel lezen

DIGITALE DOORBRAAK IN VLAAMSE BOUW

Medio 2019 heeft de Vlaamse Confederatie (VCB) bouw haar leden bevraagd over de toepassing van nieuwe (voornamelijk digitale) technologieën. Daaruit is gebleken dat maar liefst twee derde van de bedrijven mee is op het vlak van e-facturatie.
Lees meer

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Hoe een terras met terrasdragers plaatsen in 11 stappen?

Waarom kiezen voor terrasdragers?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be