7 oktober 2019


VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe tapijt(tegels) correct plaatsen en onderhouden?

Tapijt en tapijttegels zijn helemaal terug van weggeweest. Die vloerbekleding zorgt namelijk voor comfort en gezelligheid in particuliere en professionele of commerciële ruimtes. De innovaties staan dan ook zowel op esthetisch als op technisch vlak niet stil. Hier ontdekt u de eindeloze mogelijkheden van tapijt op het vlak van kleur, stof, patroon, product, enz. Verder leert u hoe u uw bestelwagen overzichtelijk kan inrichten.

___

Heeft u het voorbije jaar meegewerkt aan een prestigieuze winkelinrichting, handelspand of showroom? Dan maakt u misschien kans om een Shop Design Award te winnen!

___

Extra nieuws

Slimme en efficiënte administratie voor bouw- en installatiebedrijven

Nieuw gebouw Uzin Utz steelt de show

Brachot-Hermant Group versterkt positie in Frankrijk

____

Valerie Verkain
Bladmanager

HOE TAPIJT(TEGELS) CORRECT PLAATSEN EN ONDERHOUDEN?

Vloerbekleding zorgt voor comfort, sfeer en gezelligheid, of ze nu donzig, glad geweven, rond, of vierkant zijn. Er kunnen ruimtes mee gedecoreerd worden, bepaalde regio's mee afgebakend worden, persoonlijke stijl mee geuit worden en ze zijn geschikt voor zowel particuliere en professionele, als commerciële ruimtes.
Volledig artikel lezen

SLIMME EN EFFICIËNTE ADMINISTRATIE VOOR BOUW- EN INSTALLATIEBEDRIJVEN

160px“Wekelijks krijgen we lovende commentaren over onze professionele service. Dat geeft veel voldoening. Onze klanten zijn onder de indruk van onze vlotte digitale communicatie.
Volledig artikel lezen

HOE JE BESTELWAGEN INRICHTEN?

Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Van een hamvraag gesproken. Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwageninrichting kom je immers al een heel eind.
Volledig artikel lezen

SCHRIJF UW PROJECT IN EN WIN EEN SHOP DESIGN AWARD

Heeft u het voorbije jaar meegewerkt aan de realisatie van een prestigieuze winkelinrichting, handelspand of showroom? Bent u trots op uw vakwerk en wenst u hier
Volledig artikel lezen

NIEUW GEBOUW UZIN UTZ STEELT DE SHOW

Op donderdag 12 september werd het nieuwe gebouw van vloersysteemspecialist Uzin Utz België in de Poortakkerstraat 37/0102 in Gent onder grote belangstelling geopend.
Lees meer

BRACHOT-HERMANT GROUP VERSTERKT POSITIE IN FRANKRIJK

Brachot-Hermant Group neemt sinds kort de ontginnings- en productieactiviteiten over van de Emile Rebillon groeve, gelegen in het Bretonse Perros-Guirec. Met deze overname verstevigt Brachot-Hermant Group haar positie als belangrijkste producent van de graniet Rose de la Clarté en wordt de verdere internationale expansie ondersteund.
Lees meer

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Een trap in tapijt bekleden in 4 stappen

Hoe tapijt(tegels) correct plaatsen en onderhouden?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be