23 augustus 2019


VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe laminaat correct plaatsen?

Dankzij het steeds breder wordende assortiment blijft laminaat een erg populaire vloerbekleding. Tegenwoordig bieden fabrikanten naast verschillende houtkleuren immers ook marmer- en steenimitaties aan. Daarnaast speelt de eenvoudige plaatsing met behulp van het lock- of kliksysteem een belangrijke rol in die populariteit. Maar tijdens het plaatsen van laminaat moet u wel met enkele zaken rekening houden. Verder ontdekt u een nieuwe laminaatcollectie die het beste uit het verleden combineert met technieken van de toekomst.

___

Extra nieuws

Open Frameworks Design Edition van Parador valt in de prijzen

Ga gratis naar MATEXPO, de vakbeurs voor bouwmaterieel

Hoe de juiste lichte bestelwagen kiezen?

____

Valerie Verkain
Bladmanager

HOE LAMINAAT CORRECT PLAATSEN

Voor de bekleding van bijvoorbeeld de woon- of slaapkamervloer is laminaat nog steeds een topper. Het assortiment is er de laatste jaren namelijk alleen maar uitgebreider op geworden.
Volledig artikel lezen

GEEN EVOLUTIE MAAR EEN REVOLUTIE

160pxBerryAlloc startte in 1998 in Menen onder de naam Berry Floor met het produceren van kwaliteitsvol laminaat dat wereldwijd werd verkocht. Door de jaren heen heeft BerryAlloc steeds geoptimaliseerd en vol ingezet op innovatie met een zeer uitgebreid team aan productontwikkelaars, designers en R&D ingenieurs.
Volledig artikel lezen

OPEN FRAMEWORKS DESIGN EDITION VAN PARADOR VALT IN DE PRIJZEN

De Open Frameworks Design Edition by Hadi Teherani van vloerspecialist Parador werd dubbel bekroond: zowel met de Iconic Award 2019: Innovative Architecture van de raad voor vormgeving als met de European Product Design Award.
Lees meer

GA GRATIS NAAR MATEXPO, DÉ VAKBEURS VOOR BOUWMATERIEEL

MATEXPO 2019 gaat woensdag 11 september weer van start in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 38e keer. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren van het land.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE LICHTE BESTELWAGEN KIEZEN?

Wie zoekt naar een lichte of middelgrote bestelwagen - of datgene wat nog vaak het kleine-grote busje wordt genoemd - raakt meteen geconfronteerd met een uitgebreid en gevarieerd marktaanbod.
Volledig artikel lezen

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Kent u de laatste trends in laminaat al?

Hoe laminaat correct plaatsen?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be