9 augustus 2019


VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe een houten vloer optimaal beschermen?

Om het uitzicht van een houten vloer te behouden, moet deze op de juiste manier behandeld worden met vernis, olie of boenwas. Ieder beschermingsmiddel heeft zijn eigen voordelen en geniet daardoor de voorkeur in een bepaalde situatie. Hier leert u wanneer u welk beschermingsmiddel het best gebruikt. Verder ontdekt u ook de mogelijkheden van een onzichtbare bescherming voor houten vloeren.

___

Hebt u een unieke vloer in vinyl, tapijt of hout gerealiseerd? Schrijf u dan zeker in voor de Decoratie Awards!

___

Extra nieuws

Ga gratis naar MATEXPO, de vakbeurs voor bouwmaterieel

Twee overnames voor Soudal

VR bril helpt designers bij ontwerpen leefruimtes voor mensen met dementie

Hoe plannen uw collega's teambuildingactiviteiten?

Van den Broeck - Prolians beloond

____

Valerie Verkain
Bladmanager

HOE EEN HOUTEN VLOER OPTIMAAL BESCHERMEN?

Vanzelfsprekend dient een houten vloer in de eerste plaats mooi om te zien te zijn. Dat kan echter alleen wanneer die met de juiste producten en technieken behandeld werd en nadien ook een correct onderhoud kreeg met de daartoe bestemde middelen.
Volledig artikel lezen

GA GRATIS NAAR MATEXPO, DÉ VAKBEURS VOOR BOUWMATERIEEL

MATEXPO 2019 gaat woensdag 11 september weer van start in Kortrijk Xpo (België). Deze bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren van het land.
Volledig artikel lezen

WORDT U VERKOZEN TOT BESTE VLOERDER VAN BELGIË?

Heeft u een bijzonder project gerealiseerd? Aarzel niet en schrijf u nu in voor de Decoratie Awards 2019. Dankzij het nieuwe, onlinewedstrijdformulier gaat dat bovendien bijzonder snel! Als u door onze onafhankelijke jury tot winnaar wordt verkozen, dan ontvangt u niet alleen een prestigieuze Decoratie Award, maar krijgt u ook uitgebreide media-aandacht.
Volledig artikel lezen

TWEE OVERNAMES VOOR SOUDAL

Soudal kondigt opnieuw twee buitenlandse overnames aan. In Rusland wordt de lokale schuimproducent Profflex overgenomen, in Ierland zal de lokale distributeur Seal Systems de Soudal-groep verder versterken.
Lees meer

VR-BRIL HELPT DESIGNERS BIJ ONTWERPEN LEEFRUIMTES VOOR MENSEN MET DEMENTIE

Tarkett introduceert een Virtual Reality-tool die architecten en designers helpt bij het ontwerpen van leefruimtes voor mensen met dementie. Dankzij een filter in de VR-bril die de effecten van dementie nabootst, kunnen architecten en ontwerpers met eigen ogen ervaren hoe ruimtes kunnen worden geoptimaliseerd voor mensen met dementie.
Lees meer

HOE PLANNEN UW COLLEGA'S TEAMBUILDINGACTIVITEITEN?

Naar aanleiding van deze Outdoor & Activities Guide wilden wij nagaan hoe teambuildingactiviteiten ingepland worden. Gedurende januari en februari gaven 105 organisatoren hun werkwijze en voorkeuren door via onze online-enquête.
Volledig artikel lezen

VAN DEN BROECK - PROLIANS BELOOND

Van den Broeck - Prolians heeft onlangs heeft het ISO 9001:2015 certificaat vernieuwd. Het certificaat, dat zich richt op het verbeteren van klantgerichtheid en -tevredenheid, is een beloning voor de jarenlange inspanning op vlak van kwaliteitsmanagement.
Lees meer

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Wanneer kiezen voor vernis, olie of boenwas?

Hoe een houten vloer optimaal beschermen?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be