10 juli 2019


VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px4 tips voor het verzagen van tegels

Bij het verzagen van tegels voor binnenvloeren, terrassen, parkings en opritten is heel wat precisiewerk vereist. Een tegelzaagmachine biedt daarvoor de juiste ondersteuning, maar hoe kan u de juiste tegelzaagmachine voor een bepaalde toepassing vinden en hoe dient u die te gebruiken?

___

Hebt u een unieke vloer in vinyl, tapijt of hout gerealiseerd? Schrijf u dan zeker in voor de Decoratie Awards! Hieronder kan u tevens het bijzonder vloerpatroon van een laureaat van de vorige editie ontdekken.

___

Extra nieuws

Hoe de juiste zware bestelwagen kiezen?

Luc De Vos nv verhuist

EPLF heeft nieuw bestuur
Een gebouw is een materialenbank; geen afvalbron

Tracs verdeelt Italiaanse Overmat-chapemachines

Sales team WSB uitgebreid

____

Valerie Verkain
Bladmanager

VIND DE IDEALE MACHINE VOOR HET VERZAGEN VAN TEGELS

Legt u binnenvloeren, terrassen of parkings/opritten aan? In elk van die gevallen moet u heel wat tegels verzagen. Keer op keer wilt u daarbij uiterst zorgvuldig zaagwerk leveren.
Volledig artikel lezen

BIJZONDER VLOERPATROON WINT DECORATIE AWARD!

Plaats een zeer ingewikkelde LVT-vloer van 500 m² met een variëteit aan materialen op een nog te egaliseren ondergrond volgens een op het eerste gezicht onhaal­bare timing.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren.
Volledig artikel lezen

BENT U DE BESTE VLOERDER VAN BELGIE? SCHRIJF U NU IN!

Heeft u een bijzonder project gerealiseerd? Aarzel niet en schrijf u nu in voor de Decoratie Awards 2019. Dankzij het nieuwe, onlinewedstrijdformulier gaat dat bovendien bijzonder snel! Als u door onze onafhankelijke jury tot winnaar wordt verkozen, dan ontvangt u niet alleen een prestigieuze Decoratie Award, maar krijgt u ook uitgebreide media-aandacht.
Volledig artikel lezen

LUC DE VOS NV VERHUIST

Luc De Vos nv, uw partner in professionele producten voor interieurafwerking, verhuist! De specialist in afbouwproducten, met meer dan 40 jaar ervaring, zal vanaf 5 augustus zijn producten aan de groothandel leveren vanuit de Robert Schumanlaan 82 1401 Nijvel.
Lees meer

EPLF HEEFT NIEUW BESTUUR

Op uitnodiging van de Beaulieu/BerryAlloc Group, vond de Algemene Vergadering van de European Producers of Laminate Flooring Association (EPLF) plaats in Antwerpen.
Lees meer

EEN GEBOUW IS EEN MATERIALENBANK; GEEN AFVALBRON

Het begrip circulair bouwen is de voorbije maanden een hot topic, al is de invulling ervan niet altijd even eenduidig. Kenners en pioniers verzamelden daarom op 23 mei op Campus Schoonmeersen in Gent om een aantal centrale thema's te benoemen.
Volledig artikel lezen

TRACS VERDEELT ITALIAANSE OVERMAT-CHAPEMACHINES

Tracs bvba specialiseerde zich van bij de oprichting in 2009 in het onderhoud en de herstelling van chapemachines. Zaakvoerder Dirk Dergent bouwde in deze niche een stevige reputatie op.
Lees meer

SALES TEAM WSB UITGEBREID

Door de positieve ontwikkelingen in de markt, de toenemende vraag naar de door WSB aangeboden oplossingen voor oppervlaktebehandeling en door personele wijzigingen is het WSB Bouw sales team versterkt met twee commercieel- technische talenten, zijnde: Marc Quinart (links) en Phillip Coeckelberghs (rechts).
Lees meer

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Vind de ideale machine voor het verzagen van tegels

4 tips voor het verzagen van tegels

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be