11 juni 2019


VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px5 tips voor het plaatsen van XXL-tegels

Voor keramische tegels wordt steeds meer gekozen voor een maatje meer, aangezien XXL-tegels zorgen voor een strak en quasi naadloos geheel. Het plaatsen van dergelijke tegels is echter een echt specialisme. Leer daarom stap voor stap hoe u XXL-tegels correct dient te plaatsen. Verder kan u hier de ideale schoonloopmat voor frequent bezochte gebouwen ontdekken.

___

Denk ook zeker even na met welk project u gelooft verkozen te zullen raken tot beste vloerder van België.

___

Extra nieuws

Waarop letten tijdens het plaatsen van beton ciré?

Objectief platform voor een duurzaam interieur

Ontdek een ontmoetingsplaats voor de vloerbekledingssector

Nieuwe president IVC wil groeien in commerciële projectmarkt

Hoe de juiste zware bestelwagen kiezen?

Vraag hier uw testrit aan

____

Valerie Verkain
Bladmanager

5 TIPS VOOR HET PLAATSEN VAN XXL-TEGELS

Bij keramische tegels zit een maatje meer duidelijk in de lift. De XL-formaten worden vandaag al van de troon gestoten door XXL-tegels. En hoewel het in principe dezelfde materialen betreft, vraagt het formaat toch om extra aandacht bij de ondergrondvoorbereiding, de plaatsing en eigen gereedschappen.
Volledig artikel lezen

WAT LEVERT 90 JAAR ERVARING OP?

160pxNatuurlijk moet een schoonloopmat gewoon zijn werk doen: het vuil van de schoenen schrapen en vocht absorberen. De Grafic is een schoonloopmat die meer betekent voor de entree van bedrijven.
Volledig artikel lezen

WAAROP LETTEN TIJDENS HET PLAATSEN VAN BETON CIRE?

Mensen gaan steeds op zoek naar een nieuwe afwerking voor de keuken, de badkamer of andere ruimtes in huis. Een van de mogelijkheden is béton ciré (ook bekend als beton­stuc), een systeem op basis van cement, bindmiddel en kleurpigment.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren.
Volledig artikel lezen

WORDT U VERKOZEN TOT BESTE VLOERDER VAN BELGIË?

Heeft u een bijzonder project gerealiseerd? Aarzel niet en schrijf u nu in voor de Decoratie Awards 2019. Dankzij het nieuwe, onlinewedstrijdformulier gaat dat bovendien bijzonder snel! Als u door onze onafhankelijke jury tot winnaar wordt verkozen, dan ontvangt u niet alleen een prestigieuze Decoratie Award, maar krijgt u ook uitgebreide media-aandacht.
Volledig artikel lezen

OBJECTIEF PLATFORM VOOR EEN DUURZAAM INTERIEUR

Tarkett heeft zijn eerste producten geplaatst op het platform INSIDE/INSIDE. INSIDE/INSIDE is een centraal online platform waar objectief inzichtelijk wordt hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is.
Lees meer

ONTDEK EEN ONTMOETINGSPLAATS VOOR DE VLOERBEKLEDINGSSECTOR

Uzin Utz België is verhuisd naar de Poortakkerstraat 37/102 in Gent. De nieuwe vestiging fungeert als ontmoetingsplaats voor alle partners en collega's uit de hele branche van de vloerbekleding.
Lees meer

NIEUWE PRESIDENT IVC WIL GROEIEN IN COMMERCIELE PROJECTMARKT

IVC Group, producent van tapijttegels, luxevinyltegels (LVT) en vinyl op rol, heeft Ivo Schintz benoemd als president IVC Commercial Flooring. Met bijna 2000 gemotiveerde werknemers verspreid over 10 productie- eenheden in België, Luxemburg, Rusland en de VS produceert IVC Group jaarlijks meer dan 150 miljoen m² vloerbekleding.
Lees meer

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
5 tips voor het plaatsen van XXL-tegels

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be