24 mei 2019


VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWelke lijm kiezen voor een duurzame vloerverbinding?

Voor het plaatsen van een vloer kan u kiezen tussen heel wat chemische verbindingen die zorgen voor meer flexibiliteit, snelheid en gebruiksgemak. In sommige gevallen moet de vloerbekleding echter zware beproevingen doorstaan, dus denk zeker goed na welke lijm u het best kiest om een duurzame vloerverbinding te bekomen. Verder ontdekt u hier een nieuwe alleslijmer waarmee heel wat uiteenlopende materialen aan elkaar kunnen worden bevestigd.

___

Hebt u een uniek vloer in vinyl, tapijt of hout gerealiseerd? Schrijf u dan zeker in voor de Decoratie Awards!

___

Extra nieuws

Daarom maakt deze mat een wereld van verschil

Wat zijn de belangrijkste trends in laminaat?

Kiest u ook voor eerlijk natuursteen?

Soudal lanceert nieuwe website

Hoe de prestatie van bouwmaterialen verlengen

____

Valerie Verkain
Bladmanager

WELKE LIJM KIEZEN VOOR EEN DUURZAME VLOERVERBINDING?

Om verschillende materialen met elkaar te verbinden, kan men rekenen op mechanische verbindingen - schroeven, pluggen of spijkers - maar even goed op chemische verbindingen: lijmen, silicones en andere adhesieven.
Volledig artikel lezen

WAAROM NOG VERANDEREN VAN LIJM?

160pxThomsit UK 840: Lijmt bijna alles! Waarom wisselen van lijm? Met de nieuwe Thomsit UK 840 kun je ieder project aan! Thomsit heeft met UK 840 Universele vloerbedekkingslijm een innovatieve alleskunner ontwikkeld, die lijmt wat hij belooft.
Lees meer

WORDT U VERKOZEN TOT BESTE VLOERDER VAN BELGIË?

Heeft u een bijzonder project gerealiseerd? Aarzel niet en schrijf u nu in voor de Decoratie Awards 2019. Dankzij het nieuwe, onlinewedstrijdformulier gaat dat bovendien bijzonder snel! Als u door onze onafhankelijke jury tot winnaar wordt verkozen, dan ontvangt u niet alleen een prestigieuze Decoratie Award, maar krijgt u ook uitgebreide media-aandacht.
Volledig artikel lezen

DAAROM MAAKT DEZE MAT EEN WERELD VAN VERSCHIL

160pxNatuurlijk moet een schoonloopmat gewoon zijn werk doen: het vuil van de schoenen schrapen en vocht absorberen. De Grafic is een schoonloopmat die meer betekent voor de entree van bedrijven.
Volledig artikel lezen

WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE TRENDS IN LAMINAAT?

Voor de bekleding van bijvoorbeeld de woon- of slaapkamervloer is laminaat nog steeds een topper. Het assortiment is er de laatste jaren namelijk alleen maar uitgebreider op geworden.
Volledig artikel lezen

KIEST U OOK VOOR EERLIJK NATUURSTEEN?

De natuursteensector in Nederland en België bestaat uit enkele honderden bedrijven gespecialiseerd in het importeren en verwerken van natuursteen. In Azië, Afrika en Latijns-Amerika wordt natuursteen echter regelmatig gewonnen en verwerkt onder omstandigheden waarbij mensen- en/of arbeidsrechten worden geschonden en waarbij het milieu wordt geschaad.
Lees meer

SOUDAL LANCEERT NIEUWE WEBSITE

Soudal heeft zijn website totaal vernieuwd. Dankzij de nieuwe webstek zullen klanten, professionele en DIY-consumenten voortaan vlot toegang krijgen tot alle benodigde productinfo rond de meer dan 1000 producten die het bedrijf in België in de markt zet.
Lees meer

HOE DE PRESTATIE VAN BOUWMATERIALEN VERLENGEN

TOTEM laat bouwactoren toe om vanaf de ontwerpfase inzicht te krijgen in de materiaalimpact van een gebouw. Sinds de lancering van deze tool focust ir. Roos Servaes (OVAM) op de 'materiaalprestatie van gebouwen' via levenscyclusanalyse van materialen binnen een gebouwcontext.
Volledig artikel lezen

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Welke lijm kiezen voor een duurzame vloerverbinding?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be