8 mei 2019


VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe plinten inzetten als decoratief element

Plinten vormen niet alleen de overgang van muur naar vloer, ze geven ook karakter aan een interieur en kunnen een ruimte hoger laten lijken. Ontdek daarom hier de vele mogelijkheden van overzetplinten, flexibele plinten en multifunctionele plinten. Verder kan u kennismaken met een plint met voelbare houtnerven, waardoor vloer en plint een optische eenheid vormen.

___

Hebt u een uniek vloer in vinyl, tapijt of hout gerealiseerd? Schrijf u dan zeker in voor de Decoratie Awards!

___

Extra nieuws

Waarom tegeldragers gebruiken voor het aanleggen van een terras?

De juiste band voor de juiste bestelwagen kiezen

Het belang van hergebruik van materialen

Nieuwe zakverpakking in milieuvriendelijke jasje

____

Valerie Verkain
Bladmanager

HOE PLINTEN INZETTEN ALS DECORATIEF ELEMENT

Plinten zijn functioneel en vormen tevens een uitstekende manier om de ruimte een persoonlijke toets te geven. Geverfd in dezelfde kleur als de wand, maakt een weldoordacht design de kamer groter.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DEZE PLINTEN MET VOELBAAR HOUTDESIGN

160pxVoelbare houtnerven zorgen voor bedrieglijk echte oppervlakte-imitaties. Vloer en plint vormen een optische eenheid dankzij de natuurlijke decors. De haptische designvloer is beschikbaar voor bijna elke plint uit de Cubu Touch and Style collectie.
Lees meer

SCHRIJF U IN VOOR DE BESTE VLOERDER VAN BELGIË?

Heeft u een bijzonder project gerealiseerd? Aarzel niet en schrijf u nu in voor de Decoratie Awards 2019. Dankzij het nieuwe, onlinewedstrijdformulier gaat dat bovendien bijzonder snel! Als u door onze onafhankelijke jury tot winnaar wordt verkozen, dan ontvangt u niet alleen een prestigieuze Decoratie Award, maar krijgt u ook uitgebreide media-aandacht.
Volledig artikel lezen

WAAROM TEGELDRAGERS GEBRUIKEN VOOR HET AANLEGGEN VAN EEN TERRAS?

Kunststof tegeldragers maken schoon schip met de traditionele terrasopbouw, die voornamelijk op een zwaar betonnen substraat was gebaseerd. Het zwevende karakter van dit type gedragen vloer opent bovendien tal van deuren richting afwa­tering, snelheid van opbouw en vooral flexibiliteit.
Volledig artikel lezen

DE JUISTE BAND VOOR DE JUISTE BESTELWAGEN KIEZEN

De rolweerstand van een autoband moet beperkt blijven om de brandstofzuinigheid van het voertuig niet te benadelen. Anderzijds moeten die banden - naast grip- en slijtvastheid op zowel droog als nat wegdek - voldoende rijcomfort en remvermogen demonstreren.
Volledig artikel lezen

HET BELANG VAN HERGEBRUIK VAN MATERIALEN

Ir. Lionel Billiet en ir. arch. Arne Vande Cappelle (Rotor) zullen op BuildUp aan de hand van verschillende referentieprojecten een beeld schetsen van de stand van zaken binnen de hergebruiksector vandaag de dag.
Volledig artikel lezen

NIEUWE ZAKVERPAKKING IN MILIEUVRIENDELIJK JASJE

Thomsit levert vanaf medio mei zijn producten in zakken met de nieuwe verpakking Evo3. Het getal “3" staat voor de derde ontwikkelingstrap op het gebied van zakverpakkingen.
Lees meer

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe plinten inzetten als decoratief element

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be