24 april 2019


VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWaarom tegeldragers gebruiken voor het aanleggen van een terras?

Dankzij tegeldragers hoeft het plaatsen van een terras niet langer een zware klus te zijn. De bevloering wordt immers zwevend gelegd, waardoor een betonnen substraat niet nodig is. Hier leert u waarmee u rekening dient te houden bij het gebruik van tegeldragers en wat de mogelijkheden zijn met regelbare terrasdragers. Verder kan u hier de ideale schoonloopmat ontdekken voor frequent bezochte gebouwen.

___

Denk ook zeker even na met welk project u gelooft verkozen te zullen raken tot beste vloerder van België.

___

Extra nieuws

Circulair bouwen zet klassiek bouwproces op zijn kop

Laat oude vloeren of tapijttegels ophalen

Ontdek een nieuw merk van designprofielen

Circulair ontwerpen: hoe begint u eraan?

____

Valerie Verkain
Bladmanager

WAAROM TEGELDRAGERS GEBRUIKEN VOOR HET AANLEGGEN VAN EEN TERRAS?

Kunststof tegeldragers maken schoon schip met de traditionele terrasopbouw, die voornamelijk op een zwaar betonnen substraat was gebaseerd. Het zwevende karakter van dit type gedragen vloer opent bovendien tal van deuren richting afwa­tering, snelheid van opbouw en vooral flexibiliteit.
Volledig artikel lezen

BEKIJK HIER DE EERSTE REGELBARE TERRASDRAGER VAN AMPER 17 MM HOOG

160pxPremium is de eerste regelbare terrasdrager die amper 17 millimeter hoogte inpalmt. Een kleine afstand met grootse mogelijkheden. De nieuwe Premium is een innovatieve terrasdrager die zich aan elke hoogte aanpast.
Volledig artikel lezen

MOOI PROJECT MET ZACHTE VLOERBEKLEDING GEREALISEERD?

Heeft u een bijzonder project gerealiseerd? Aarzel niet en schrijf u nu in voor de Decoratie Awards 2019. Dankzij het nieuwe, onlinewedstrijdformulier gaat dat bovendien bijzonder snel! Als u door onze onafhankelijke jury tot winnaar wordt verkozen, dan ontvangt u niet alleen een prestigieuze Decoratie Award, maar krijgt u ook uitgebreide media-aandacht.
Volledig artikel lezen

WAAROM EEN SCHOONLOOPMAT VOORZIEN IN FREQUENT BEZOCHTE GEBOUWEN?

160pxNatuurlijk moet een schoonloopmat gewoon zijn werk doen: het vuil van de schoenen schrapen en vocht absorberen. De Grafic is een schoonloopmat die meer betekent voor de entree van bedrijven.
Volledig artikel lezen

CIRCULAIR BOUWEN ZET KLASSIEK BOUWPROCES OP ZIJN KOP

Bouwen wordt almaar duurder, grondstoffen schaarser en de CO2-uitstoot van gebouwen doorheen hun levenscyclus moet drastisch omlaag. 'Duurzaam bouwen' volstaat niet langer, wie futureproof wil bouwen moet circulair denken.
Lees meer

LAAT UWOUDE VLOEREN OF TAPIJTTEGELS OPHALEN

Om de druk op natuurlijke grondstoffen en het milieu an sich te verlichten zet Tarkett met zijn duurzaamheidsstrategie Closing the Loop en het ReStart®-programma in op een regenererende economie.
Lees meer

ONTDEK EEN NIEUW MERK VAN DESIGNPROFIELEN

Om te voldoen aan de voortdurend nieuwe eisen op de markt houdt de Belgische fabrikant van designprofielen, NMC, regelmatig enquêtes bij klanten en medewerkers en eveneens uitgebreide afzonderlijke interviews met topbeslissers.
Lees meer

CIRCULAIR ONTWERPEN: HOE BEGINT U ERAAN?

Prof. dr. ir. arch. Mieke Vandenbroucke zal tijdens haar presentatie op BuildUp een stappenplan aanreiken over hoe men een gebouw circulair kan ontwerpen. Hierbij gaat ze enkele concrete ontwerprichtlijnen voor veranderingsgericht bouwen in detail toelichten en met enkele inspirerende voorbeelden verduidelijken.
Volledig artikel lezen

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Waarom tegeldragers gebruiken voor het aanleggen van een terras?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be