20 maart 2019


VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe kiest u de juiste kunstharsgietvloer?

Kunstharsgietvloeren zijn niet meer weg te denken, maar wanneer kiest u voor de epoxy, PU of cementgebonden versie? Elk hebben immers hun eigen esthetische en praktische kenmerken. In dit online magazine leest u welke kenmerken de verschillende kunstharsgietvloeren vertonen en hoe de plaatsing ervan moet worden aangepakt. Verder bespreken we een uniek systeem met ingeslepen vloerverwarming.

Denk ook zeker even na met welk project u gelooft verkozen te zullen raken tot beste vloerder van België.

___

Extra nieuws

Vloerverwarming in elke vloer dankzij uniek systeem

Bent u de beste vloerder van België? Schrijf u nu in!

Hoe voordelig overuren presteren?

Overname groeves LS Granits door Brachot-Hermant

____

Valerie Verkain
Bladmanager

HOE KIEST U DE JUISTE KUNSTHARSGIETVLOER?

Vele bedrijven en particulieren kiezen voor een kunstharsgietvloer. Drie grote types zijn epoxy-, PU- en cementgebonden vloeren. Epoxyvloeren worden vaak gekozen wegens hun goede mechanische en chemische resistentie, in combinatie met vaak geen al te hoge prijs.
Volledig artikel lezen

IN ELKE VLOER VLOERVERWARMING DANKZIJ UNIEK SYSTEEM

160pxMet behulp van een gepatenteerde slijpmachine die het Nederlandse bedrijf JK Vloerverwarming zelf heeft ontwikkeld - de 'Floorgrinder' - kan 'stofvrij' een strak sleuvenpatroon in bijna elke soort chape worden geslepen.
Lees meer

BENT U DE BESTE VLOERDER VAN BELGIË? SCHRIJF U NU IN!

Heeft u een bijzonder project gerealiseerd? Aarzel niet en schrijf u nu in voor de Decoratie Awards 2019. Dankzij het nieuwe, onlinewedstrijdformulier gaat dat bovendien bijzonder snel! Als u door onze onafhankelijke jury tot winnaar wordt verkozen, dan ontvangt u niet alleen een prestigieuze Decoratie Award, maar krijgt u ook uitgebreide media-aandacht.
Volledig artikel lezen

HOE VOORDELIG OVERUREN PRESTEREN?

Wanneer kunnen we overuren presteren? Welke systemen bestaan er allemaal? Welk systeem is het belangrijkste en hoe optimaliseert u die? Tijdens een infosessie van Bouwunie in samenwerking met Liantis en Constructiv deden Gerben Vermeulen, Twain De Hondt en Jean-Pierre Waeytens dit juridisch verhaal (PC 124) uit de doeken.
Volledig artikel lezen

BRACHOT-HERMANT NEEMT GROEVES VAN LS GRANITS OVER

De Brachot-Hermant Group mag zich eigenaar noemen van de vier Tarn groeves gelegen in Zuid-Frankrijk. Die vervoegen het rijtje van 13 bestaande groeves in Noorwegen, Zuid-Afrika, Ierland, Portugal en Frankrijk die het ontginningsbedrijf al op de naam had staan.
Lees meer

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe kiest u de juiste kunstharsgietvloer?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be