10 januari 2019


VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxEgaliseert u de ondergrond zoals het moet?

Er zijn verschillende soorten egalisatieproducten op de markt, telkens aangepast aan bepaalde toepassingen en situaties. De keuze voor het juiste product is belangrijk, alsook de juiste verwerking. Ontdek in dit online magazine hoe u aan de slag moet met egaliseermiddelen.

Extra nieuws

Waarom u naar de beurs Intirio moet
Vind uw ideale bedrijfswagen op het Autosalon

Bekijk hier de beste projecten in prefabbeton

Aantal vacatures hoger dan ooit in de bouw

Valerie Verkain
Bladmanager

ONTDEK HIER HOE U HET BEST EGALISEERT

Bij het plaatsen van een soepele vloerbedekking zoals vinyl, pvc of linoleum is een gladde ondergrond cruciaal. Door de dunne laag vloerbekleding is de geringste oneffenheid namelijk al zichtbaar.
Volledig artikel lezen

WAAROM U NAAR DE BEURS INTIRIO MOET

160pxEind januari opent Flanders Expo opnieuw de deuren voor Intirio, dat dit jaar op drie dagen plaatsvindt en vooral op wand-, vloer- en raambekleding focust. De beurs, die vorig jaar werd overgenomen door beursorganisator Easyfairs, zal gelijktijdig plaatsvinden met de nieuwe beurs voor binnenhuisdecoratie TrendZ Belgium.
Volledig artikel lezen

VIND UW IDEALE BEDRIJFSWAGEN OP HET AUTOSALON

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

BEKIJK HIER DE BESTE PROJECTEN IN PREFABBETON

FEBE, de Federatie van de Betonindustrie, organiseerde op donderdag 29 november 2018 de zevende editie van de FEBE Elements Awards in de Versluys Arena te Oostende.
Lees meer

AANTAL VACATURES IN DE BOUW HOGER DAN OOIT

De bouwsector telde aan het einde van het derde kwartaal van 2018 16.530 openstaande vacatures, 22,4% meer dan op het einde van het tweede kwartaal. Bovendien heeft de bouwsector met 7,28% van alle sectoren de hoogste vacaturegraad (het aantal openstaande vacatures ten opzichte van het totaal aantal jobs in de ondernemingen).
Lees meer

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Egaliseert u de ondergrond zoals het moet?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be