14 december 2018


VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe verzaagt u tegels met minder verlies?

Zowel de keuze als de hantering van een tegelzaagmachine bepalen het verlies dat u lijdt tijdens het verzagen. Lees in dit online magazine wanneer u het best welk toestel inzet en waarop u het best let bij het gebruik en onderhoud.

Extra nieuws

Kent u al de designmogelijkheden van kunstharsvloeren?

Wat zijn de nieuwste trends in natuursteen?

Vind uw ideale bedrijfswagen op het Autosalon

Veel aandacht voor toonzaal in nieuwe locatie van VM-Tegels

Ontdek de beste locaties voor uw volgende bedrijfsevent

Piek van nieuwbouwvergunningen

Digitaal paspoort voor elke woning ingevoerd

Valerie Verkain
Bladmanager

HOE TEGELS VERZAGEN MET MINDER VERLIES?

Legt u binnenvloeren, terrassen of parkings/opritten aan? In elk van die gevallen moet u heel wat tegels verzagen. Wanneer zet u welk toestel in: een tegelsnijder, een kleine haakse slijper of een tegelzaagmachine? Waarop moet u zoal letten bij de aankoop van die laatste? En hoe werkt u er optimaal mee?
Volledig artikel lezen

KENT U AL DE DESIGNMOGELIJKHEDEN VAN KUNSTHARSVLOEREN?

160pxEen vloer is de belangrijkste functionele basis van elke ruimte, maar functionaliteit gaat zeker niet alleen over praktische aspecten. Een vloer bepaalt de sfeer en het gevoel van de ruimte waarin je woont, werkt en/of leeft. En dat is wat Arturo met zijn kunstharsvloer aan een ruimte wil toevoegen.
Volledig artikel lezen

WAT ZIJN DE NIEUWSTE TRENDS IN NATUURSTEEN?

Dat Beltrami specialist en trendsetter is in kwaliteitsvolle natuursteen (tegels en platen), bewees het in april nog met de opening van de Stone Gallery, een gloednieuwe showroom waar op een oppervlakte van 3.
Volledig artikel lezen

VIND UW IDEALE BEDRIJFSWAGEN OP HET AUTOSALON

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

VEEL AANDACHT VOOR TOONZAAL IN NIEUWE LOCATIE VAN VM-TEGELS

De tegelhandel VM-Tegels uit Oostkamp verhuist binnenkort naar een nieuwe locatie. Het tegelbedrijf, dat in 2018 zijn 25e verjaardag vierde, neemt zijn intrek in een nieuw gebouw in de Kanaalstraat 10 te Oostkamp dat met toonzaal en kantoren zo'n 3.000 m² bestrijkt.
Lees meer

WAAR UW BEDRIJFSEVENTS ORGANISEREN?

Met de Locatie Gids 2019 biedt RendEvenement u een nuttig en inspirerend werkinstrument voor de keuze van een geschikte locatie. De gids is een boeiend overzicht van gevestigde waarden en gloednieuwe locaties die allen garant staan voor een uitstekende begeleiding van uw meetings, incentives en events.
Bestel de gids

PIEK VAN NIEUWBOUWVERGUNNINGEN

Uit de statistieken over nieuwbouwvergunningen die Statbel heeft gepubliceerd blijkt dat zowel het aantal vergunde nieuwbouwflats als het aantal nieuwbouwhuizen in de eerste acht maanden van dit jaar opmerkelijk hoger lag dan in vorige jaren.
Lees meer

DIGITAAL PASPOORT VOOR ELKE WONING INGEVOERD

Bij een woning (ver)bouwen, (ver)kopen of (ver)huren komt heel wat papierwerk kijken. Daarom voeren het Vlaams Energieagentschap (VEA), het departement Omgeving van Wonen-Vlaanderen en de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) de woningpas in.
Lees meer

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe verzaagt u tegels met minder verlies?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be