07 november 2018

VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe de geschikte ondervloer kiezen en plaatsen?

Een correct gekozen ondervloer kan veel problemen voorkomen. Hij zorgt voor dampdichtheid, geluiddemping en uitvlakking, terwijl hij ook de stabiliteit van de vloer verhoogt. Voor het plaatsen van een ondervloer, is het wel belangrijk even stil te staan bij de ondergrond. Doen zich vochtproblemen voor of kunnen die zich voordoen? Kies ook zeker voor een ondervloer die bij de ondergrond en de afwerkingsvloer past.

Lees in dit online magazine ook hoe je de juiste bestelwagen kiest en hoe je je bestelwagen het best inricht.

Valerie Verkain
Bladmanager

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET KIEZEN VAN EEN GESCHIKTE ONDERVLOER

Bij de installatie van een parketvloer is de ondergrond de belangrijkste factor. Die bepaalt immers de techniek en de materialen die worden gebruikt. Afhankelijk van de ondergrond zal men een gerichte keuze maken voor een bepaalde ondervloer, onder meer om de isolatie van het parket te verbeteren.
Volledig artikel lezen

ZET UW CREATIEVE BLIK OP ONEINDIG MET DEZE TAPIJTTEGELS

160pxWilt u een kantoorruimte nieuw leven inblazen met een mooie, comfortabele en geluidsabsorberende vloer? Dat kan met de tapijttegels van IVC! Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer moeiteloos bijna 300 kleuren, matte of glossy texturen, patronen en tegelgroottes tot de perfecte vloer voor uw project.
Volledig artikel lezen

ONTDEK HET VERNIEUWDE BEURSPLAN VAN HEIMTEXTIL

160pxStip van 8 tot 11 januari 2019 alvast aan in je agenda. Dan vindt Heimtextil, de grootste internationale vakbeurs voor thuis- en contracttextiel, plaats in Frankfurt am Main.
Volledig artikel lezen

LOOKS VAN BEAUFLOR EN BERRYALLOC REALISTISCHER DAN OOIT

Met veel trots stelde Beaulieu Flooring Solutions, fabrikant van vloerbekleding, op dinsdag 23 oktober in Studio 202 in Brussel de allernieuwste creaties in vinyl, vinyl planken- en tegels, laminaat, parket en muurpanelen voor van de merken Beauflor en BerryAlloc.
Lees meer

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

Gedreven door specifieke individualisering, diversifieerde het marktaanbod van zware bestelwagens snel en wordt de zakelijke klant vandaag met een uitgebreide en complexe lijst van aankoopmogelijkheden geconfronteerd.
Volledig artikel lezen

HOE EEN CRAFTER KIEZEN OP UW MAAT

Met een maximaal toegelaten massa tot 5,5 ton, een grotere laadruimte tot 18,4 m³ en een ongeziene waaier aan aandrijfmotoren en varianten biedt de nieuwe Crafter klantgerichte functionaliteit en oplossingen voor dagelijkse transportopdrachten in alle bedrijfstakken.
Volledig artikel lezen

HOE JE BESTELWAGEN INRICHTEN?

Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Van een hamvraag gesproken. Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwageninrichting kom je immers al een heel eind.
Volledig artikel lezen

LAMETT KOOPT ZAGERIJ IN FRANKRIJK

Lamett, producent en verdeler van parket en ParquetVinyl, heeft begin oktober de aankoop van een zagerij in Frankrijk afgerond. Reeds enkele maanden geleden werd het proces opgestart om de Franse zagerij 'Challiou' in de buurt van Tours aan te kopen.
Lees meer

THOMSIT ONTWIKKELDE 5 ADVIES LEAFLETS VOOR U

Thomsit heeft 5 adviezen voor veelvoorkomende situaties voor u ontwikkeld, voor onder andere vloerrenovatie en traprenovatie binnen 1 dag. Deze adviezen zullen uw werk gemakkelijker, sneller en schoner maken.
Lees meer

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe de geschikte ondervloer kiezen en plaatsen?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be