1 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWelke technische vloer is geschikt voor uw project?

Afhankelijk van de toepassing moeten vloeren aan bepaalde technische vereisten voldoen. Machinebouwers bijvoorbeeld hebben een vloer nodig die bestand is tegen een mechanische belasting en die slijtvast is. In andere gevallen moet de vloer statische elektriciteit onmogelijk maken of mag die niet aangetast worden door bv. chemicaliën die op de vloer belanden. Ook bij hoge technische vereisten is er steeds een vloer die bij uw project past.

Valerie Verkain
Bladmanager

DE VERSCHILLENDE SOORTEN TECHNISCHE VLOEREN UITGELEGD

Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw is de keuze voor een nieuw vloerconcept niet eenvoudig. Het is zaak de materialen tegen elkaar af te wegen en rekening te houden met aandachtspunten inzake onderhoud, veiligheid en duurzaamheid en technische vereisten.
Volledig artikel lezen

ONTDEK HET INDRUKWEKKEND NATUURSTEEN TOONPARK VAN VANDIX

Natuursteen is tijdloos. Het ziet er natuurlijk uit en straalt dat beetje luxe uit. Bovendien is natuursteen zeer duurzaam, dus is het uitermate geschikt voor toepassingen in de tuin.
Volledig artikel lezen

WAT IS DE BESTE ONDERHOUDSPROCEDURE VOOR UW VINYL?

160pxGoede onderhoudsprocedures helpen bij het behouden van het uiterlijk en verlengen de levensduur van vinylvloeren. De frequentie van het onderhoud hangt af van de gebruiksintensiteit en de hoeveelheid voetverkeer in de ruimte, de vervuilingsgraad, de kleur en het type vloer.
Volledig artikel lezen

KIES EEN CRAFTER OP UW MAAT

Met een maximaal toegelaten massa tot 5,5 ton, een grotere laadruimte tot 18,4 m³ en een ongeziene waaier aan aandrijfmotoren en varianten biedt de nieuwe Crafter klantgerichte functionaliteit en oplossingen voor dagelijkse transportopdrachten in alle bedrijfstakken.
Volledig artikel lezen

TRENDWATCHER NIEK DE PREST OP UITREIKING DECORATIE AWARDS

Schrijf u nu in voor de uitreiking van de Decoratie Awards op 11 oktober en ontdek niet alleen wie er dit jaar de prestigieuze Decoratie Awards wegkaapt, maar leer ook van trendwatcher Niek De Prest welke trends zich zullen doorzetten in de decoratiesector en hoe u die trends in uw aanbod integreert
Lees meer

6.500 BEZOEKERS OP INCODA

De negende editie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) lokte meer dan 6.500 bezoekers. De opzet van de beurs was met 130 exposanten aanzienlijk groter dan vorig jaar, mede door de stijging van het aantal exposanten en de keuze van veel deelnemers om groot uit te pakken met eigen standbouw.
Lees meer

GERFLOR STELT NIEUWE COLLECTIE VOOR

Specialist in vloerbedekking en wandbescherming Gerflor heeft op 18 september in Sint-Niklaas voor een publiek van schilders-decorateurs, vloerbekleders, architecten en de vakpers de trends en collecties voor 2019 op het vlak van vinyl vloerbekleding voorgesteld.
Lees meer

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Welke technische vloer is geschikt voor uw project?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be