12 juli 2018

VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px

Hoe van vloerbekleding verwijderen een rendabele opdracht maken?

Nieuwe vloerbekleding wordt niet altijd op een nieuwe ondergrond geplaatst. Soms moet de bestaande vloerbekleding worden verwijderd. Voor het oordeelkundig strippen van een laag vloerbekleding bestaat er tot op heden nog geen standaarddraaiboek. Bij de besproken zachtere of flexibele substraten dient men minstens een elektrische handtool zonder tractie te gebruiken als men de opdracht nog enigszins rendabel wil houden.

Valerie Verkain
Bladmanager

VLOERBEKLEDING VERWIJDEREN

Voor het oordeelkundig strippen van een laag vloerbekleding bestaat er tot op heden nog geen standaarddraaiboek. Elke werf heeft nu eenmaal haar eigenheden qua locatie, substraat, lijmkwaliteit en uiteindelijke vloerbekleding.
Volledig artikel lezen

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN PLINTEN

160pxCreatievelingen weten al meer dan 20 jaar de weg naar ORAC Decor®. Het Belgische merk omvat designplinten, kroonlijsten, wandlijsten, indirecte verlichtingsprofielen en 3D wall panels voor de particuliere en de projectmarkt.
Volledig artikel lezen

MOODS VOOR ANTWERPS TOPHOTEL

160pxHet hotel biedt een mooi uitzicht op de indrukwekkende 16e eeuwse architectuur van de omgeving rond het Antwerpse Centraal Station. Voor het ambitieuze interieurontwerp ging de bouwheer in zee met Alex Kravetz Design (AK Design) uit Londen en FCM Architects uit Brussel.
Volledig artikel lezen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

DIT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE COLLECTIEVE SLUITING VAN BOUWBEDRIJVEN

In juli trekt de bouwsector traditiegetrouw collectief op vakantie. Dit jaar gebeurt dat in 4 golven. De bouwbedrijven gevestigd in Brussel en in Halle-Vilvoorde zijn al sinds maandag 2 juli met vakantie.
Lees meer

DUURZAAM CONTAINTERTRANSPORTPROGRAMMA VOOR BEAULIEU

Beaulieu International Group maakte vandaag de resultaten bekend van hun wereldwijde, multimodale logistiekplatform dat watertransport gebruikt om minder afhankelijk te zijn van vrachtwagens.
Lees meer

INSPIRATIETHEATER OP INTERIEUR COLLECTIE DAGEN

Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal introduceert een nieuw initiatief op Interieur Collectie Dagen: Het Inspiratietheater. De eerste sprekers die tijdens dat theater in actie komen, zijn nu bekend gemaakt.
Lees meer

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe van vloerbekleding verwijderen een rendabele opdracht maken?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be