8 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER VLOEREN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px

Lees hier de eerste editie van FloorTech

De eerste editie van FloorTech is een feit! Ons nieuwe magazine voor vloerplaatsers ligt deze week in de bus, maar kan ook online worden gelezen! Bovendien blijf je via dit tweewekelijkse onlinemagazine op de hoogte van het nieuws uit de sector en krijg je extra tips en inspiratie in je mailbox. In dit online magazine lees je bijvoorbeeld alles over sportvloeren en zetten we ook rigid vinyl in de kijker.

Valerie Verkain
Bladmanager

Nieuws uit de sector

Bouwunie wil aanpassingen aan bijkluswet
Unizo verwelkomt vereenvoudiging en modernisering vennootschapsvormen
Meisterwerke 100% aandeelhouder van Hain Natur-Böden
Opening van The Hub

Meer nieuws

DE PRACHT VAN TAPIJT BINNEN HANDBEREIK

160pxDe gloednieuwe tapijtproductie van IVC situeert zich in Moeskroen. Dit state of the art machinepark bestaat uit ultramoderne, innovatieve tuft- en afwerkingsmachines.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

KIES VOOR EEN KWALITEITSVOLLE SPORTVLOER

Er bestaan heel wat verschillende types sportvloeren. Elk heeft zo zijn specifieke karakteristieken en voor- en nadelen. We bespreken de diverse types en hun uitvoeringen in diverse materialen.
Volledig artikel lezen

RIGID VINYLVLOEREN

Vinyl wordt vaak aanschouwd als slap en is gevoelig voor allerlei factoren. Parket is dan weer te duur, kwetsbaar en akoestisch minder isolerend. Dankzij de rigid vinylvloeren is er nu een eenvoudig te plaatsen, betaalbaar, stevig en stabiel alternatief.
Volledig artikel lezen

BELTRAMI OPENT UNIEKE TOONZAAL VOOR NATUURSTEENPLATEN

Natuursteenspecialist Beltrami uit Harelbeke heeft een platenhal gecreëerd voor zijn omvangrijke collectie natuursteenplaten. Op een oppervlakte van 3.300 vierkante meter zullen er ruim 800 verschillende types natuursteenplaten worden tentoongesteld.
Lees meer

HOOFDTHEMA DOMOTEX 2019 BEKEND

Het hoofdthema van de vloerbeurs Domotex 2019 is bekend en de eerste registraties stromen al binnen. Meer dan de helft van de beschikbare plaatsen zijn reeds geboekt.
Lees meer

http://floortech.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Lees hier de eerste editie van FloorTech

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be