naar top
Menu
Logo Print

Solidor KLEINE REUS MET GROOTSE PRESTATIES

OPGEPAST: PRIMEUR!
Premium is de eerste regelbare terrasdrager die amper 17 millimeter hoogte inpalmt. Een kleine afstand met grootse mogelijkheden.

De nieuwe Premium is een innovatieve terrasdrager die zich aan elke hoogte aanpast. Ook al is er maar 17 millimeter vrije ruimte. Van klein naar groot gaat letterlijk in een handomdraai. Even draaien, een schakelstukje plaatsen en je breidt de Premium-terrasdrager uit van 17 millimeter tot 1 meter. Jawel, dit is een kleine reus met buitengewone talenten. “Premium maakt regelbare terrasdragers handiger en veelzijdiger dan ooit. Vooral bij terrassen met een beperkte hoogte”, weet Solidor-manager Emmanuel Dejans.

Interactieve waterpasINTERACTIEVE WATERPAS

Premium past zich niet enkel aan de hoogte aan. Ook aan de ondergrond. Schuin, scheef of schots? Hoe de ondergrond er ook bij ligt, dankzij de automatische hellingcorrectie is elk terras op ieder moment waterpas. Daar zorgen de wetten van de zwaartekracht en
de Premium-drager met hellingcorrector voor. Het ingenieuze systeem overbrugt uit zichzelf een helling van 5 graden. Met of zonder waterpas in de buurt. Makkelijk zat.

 

 

Draagvermogen als kracht

DRAAGVERMOGEN ALS KRACHT

Als pionier in terrasdragers zweert Solidor bij kwaliteit en stabiliteit. Dat merk je aan het draagvermogen
van de kunststof. Elke terrasdrager kan 800 kilogram aan. Als je weet dat vier tot zeven stuks een vierkante meter ondersteunen, is de stevigheid gegarandeerd. Ook met een jacuzzi of bar op het terras geven de dragers geen krimp. “800 kilogram draagvermogen is veel. Meer dan nodig zelfs, maar het is onze vorm om zekerheid te bieden aan alle gebruikers”, aldus Dejans. Die zekerheid en kwaliteit biedt meteen een extra voordeel: tien jaar garantie op elke Premium-drager.
Is 800 kilogram draagkracht nog niet voldoende? Geen probleem. “Op vraag versterken we de kunststof met glasvezel. Die kunnen tot 1.500 kilogram belasting
aan. Bijvoorbeeld als dragers voor betonvloeren of indrukwekkende natuursteen.” Het interne labo verzekert de kwaliteit. Grondstoffen en terrasdragers ondergaan er uitgebreide testen. Enkel het eindresultaat dat voldoet aan de Solidor-eisen, gaat de deur uit.

Vrijheid voor materiaalVRIJHEID VOOR MATERIAAL

Premium maakt één terrasdrager voor alle materialen mogelijk. Of je nu terrasdragers zoekt voor een houten terras, tegelterras of metalen roosters: met Premium ga je overal aan de slag.
“Dankzij het compatibele design met inwisselbare oppervlaktes heb je de oplossing altijd bij de hand. Ook al is de vrije hoogte – bijvoorbeeld op een plat dak of balkon – beperkt. Zowel voor hout, tegels, WPC-planken als metalen roosters. Alle dragers voor de verschillende materialen zijn altijd op voorraad. En met altijd, bedoelen we ook effectief al-tijd.” Bovendien kies je zelf de breedte van de voeg. Zowel 2 als 3 millimeter is mogelijk. Premium maakt net als zijn Solidor-voorgangers gebruik
van de gepatenteerde drager voor houten dwarsbalken.
Het flexibele contactpunt fixeert de keper centraal op het draagvlak. Om het even welke breedte.

Flexibel met water, vijs en lijmFLEXIBEL MET WATER, VIJS EN LIJM

Een nieuwe feature in de Premium-reeks is de water- en lijmdoorlatende basis. Fijne gootjes leiden het water af. Aantasting door stilstaand water is meteen uitgesloten. Op vraag van installateurs vind je ook strategische openingen
in de voet. De openingen vormen een natuurlijke doorgang voor overtollige installatielijm of voor bouten en vijzen.
Nog een nieuwigheid is de schroeffunctie met geblokkeerd einde. Zo draait de installateur nooit te ver en vermijdt hij tijdsverlies. Gebruiksvriendelijkheid boven alles. Ook de handige hoekfunctie is nieuw. Een plaats in de hoek of tegen de terrasrand is voor de nieuwe Premium-terrasdragers geen straf. Integendeel. Ze zijn eraan aangepast. “De basis is voorzien van voorgemaakte groeven. Zo kunnen installateurs makkelijk rechte lijnen afsnijden en plaats je de drager tot tegen de ommuurde terrasranden. Het komt de stabiliteit van het terras ten goede.”

Pionier sinds 1978PIONIER SINDS 1978

Solidor is een familiebedrijf in hart en nieren. Bernard Dejans startte in 1978 met innovatieve rubber- en kunststofproducten. Zonen Emmanuel en Olivier zetten dat werk met trots verder. En met dezelfde drang naar vernieuwing. Sowieso kijkt grootvader Rémi goedkeurend mee. Hij legde als rubberspecialist medio 1900 de basis voor het huidige Solidor. Zijn buste siert nog steeds de kantoren.
Met dank aan de generatie-overstijgende ervaring en specialisatie blijft Solidor vernieuwen en het gamma accessoires en oplossingen uitbreiden. Vandaag is de collectie indrukwekkend. “Ik durf zeggen dat we voor elke vraag het juiste stuk hebben”, aldus de jongste van de twee broers. Schokdempende tussenstukken, verlengstukken in verschillende hoogtes, extra hellingcorrectie, aangepaste stukken voor verschillende terrasoppervlaktes en noem maar op. Wat de specifieke situatie ook is: in het ruime aanbod accessoires vind je voor elke installatie een passend antwoord.

100% recycleerbaar100% RECYCLEERBAAR

Traditie en innovatie gaan hand in hand met duurzaamheid. Een regelbare terrasdrager is de meest duurzame ondergrond voor een langdurig gebruik. Niet alleen is de kunststof – voor de kenners: het gaat om een speciaal ontwikkelde polyprop compound – gemaakt uit honderd procent recycleerbaar materiaal. “De terrasdragers zijn ook herbruikbaar. Bij het verplaatsen of openbreken van een terras, verhuis je de dragers makkelijk mee.” Klaar voor een tweede leven. Ook dat is Solidor. Ook dat is Premium.

 

 JE VOORDELEN MET PREMIUM

  • Regelbaar vanaf 17 millimeter
  • Regelbaar vanaf 17 millimeter
  • Aanpasbaar tot 1 meter hoog
  • Vastgeklikte dragers in de basis
  • Uitzonderlijk hoog draagvermogen
  • Automatische hellingcorrectie tot 5 graden
  • Accessoires voor alle soorten materiaal
  • Vaste blokkade op het einde van de schroefdraad
  • Voorziene openingen voor lijmresten of bevestiging

SOLIDOR PRODUCTS

SOLIDOR PRODUCTS

KOUTERSTRAAT 11B
8560 WEVELGEM
+3256413570
+3256403768