naar top
Menu
Logo Print

Wordt u verkozen tot beste vloerder van België?

Schrijf u nu in en maak kans op titel van Beste vloerder

Heeft u een bijzonder project gerealiseerd? Aarzel niet en schrijf u nu in voor de Decoratie Awards 2019. Dankzij het nieuwe, onlinewedstrijdformulier gaat dat bovendien bijzonder snel! Als u door onze onafhankelijke jury tot winnaar wordt verkozen, dan ontvangt u niet alleen een prestigieuze Decoratie Award, maar krijgt u ook uitgebreide media-aandacht.

CategorieCategorie

Pareltjes van projecten

Tussen het vele zwoegen en zweten, meters maken en rendabel houden van uw bedrijf door, zijn er elk jaar ongetwijfeld ook momenten waarop u met fierheid uw werk in ogenschouw neemt. Zo heeft u misschien een planken vloer in zijn oude glorie hersteld, een kantoorgebouw van een strakke en moderne vinyl voorzien, een woning met visgraat laminaat uitgerust of een wel erg bijzondere wandbekleding gerealiseerd?

Het zijn net die pareltjes die we met onze wedstrijd de Decoratie Awards in de bloemetjes willen zetten! Heeft u een recent project in gedachten? Aarzel niet en neem deel.

GA NAAR HET INSCHRIJVINGSFORMULIER


Prestigieuze award

Als winnaar neemt u niet alleen een prestigieuze award in ontvangst, u kunt een jaar lang het label ‘Winnaar Decoratie Awards’ gebruiken voor uw communicatiedoeleinden en krijgt uitgebreide media-aandacht in uw vakblad en op Dobbit tv. 

Acht categorieën

U kunt zich inschrijven in acht categorieën, namelijk: binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, zachte vloerbekleding, houten vloeren, wandbekleding, interieurontwerp, pleisterwerken en totaalinrichting. 

Indien u twijfelt of uw project in aanmerking komt, neem gerust contact op met Valerie Verkain via vav@pmg.be. U kunt met meerdere projecten deelnemen, maar let op, per categorie kunt u slechts één project indienen.

Meer info en inschrijven:

Via http://decoratieawards.pmg.be vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven. Inschrijven gaat bovendien bijzonder snel dankzij het nieuwe onlinewedstrijdformulier! Na het invullen van uw naam en bedrijfsgegevens, kunt u het formulier meteen of op een later tijdstip vervolledigen. De uiterste deadline om uw project in te dienen is 30 juni 2019.


Neutrale vakjury

Nadat we de inzendingen hebben afgesloten, is het aan een neutrale vakjury om de projecten te bekijken en te quoteren op basis van zo objectief mogelijke criteria, waarna een definitieve beslissing valt over de winnaars.

Plechtige uitreiking

De wedstrijd wordt in het najaar van 2019 af­gesloten met een netwerkevent op 14 november 2019 waarop alle projecten worden voorgesteld en de winnaars worden bekendgemaakt. 

In samenwerking met:

AnzaBOSS paints
IVCSikkens