naar top
Menu
Logo Print

ORAC DECOR® MAAKT HET U GEMAKKELIJK

De toegevoegde waarde van plinten

Dankzij de overplinten hoeft u oude plinten 
niet langer uit te breken. Dat bespaart u
een hoop plamuurwerkCreatievelingen weten al meer dan 20 jaar de weg naar ORAC Decor®. Het Belgische merk omvat designplinten, kroonlijsten, wandlijsten, indirecte verlichtingsprofielen en 3D wall panels voor de particuliere en de projectmarkt.
Plinten doen het goed in de markt van vloeren, mede dankzij de populariteit van LVT. ORAC Decor is dan ook de ideale partner om u hierin bij te staan.

ONDERDEEL VAN DE VLOER

Heel wat vloerders zien plinten als een aanvulling op hun activiteiten. Zij kunnen dan ook terecht bij ORAC Decor® voor de geschikte plint die een vloer - en bij uitbreiding de hele ruimte - een passende afwerking geeft.

Dankzij de overplinten hoeft u oude plinten 
niet langer uit te breken. Dat bespaart u
een hoop plamuurwerkSTEVIGHEID ALS TROEF

De plinten van ORAC Decor bestaan uit Duropolymer®, een geregistreerd trademark dat gekenmerkt wordt door zijn stootvastheid. Daarnaast zijn de plinten watervast, waardoor ze zowat overal geplaatst kunnen worden, gaande van vochtige ruimtes, buiten tot zelfs in inloopdouches. Dit zijn productbeloftes waar andere watervaste producten zoals groene mdf-platen niet aan kunnen tippen.

Gebruiksgemak

Tal van interieurontwerpers zijn het erover eens dat een kamer een ruimer gevoel krijgt indien de plinten meegeschilderd worden met de muur. Het is daarom dat de plinten van ORAC Decor allemaal beschikbaar zijn met een primerlaag, waardoor ze meteen na installatie overschilderd kunnen worden.

Ruim aanbod

De plinten van ORAC Decor zijn beschikbaar in 29 designs. Daarbij treedt het bedrijf buiten de platgetreden paden met plinthoogten tot 20 cm en met art-decoplinten.

HET INTELLIGENTE INTERIEUR

Tegenwoordig moet je kunnen inspelen op zowat elke situatie waarmee je wordt geconfronteerd. Denk daarbij aan bv. wanden die niet helemaal recht lopen - bij bv. een ovaalvormig kookeiland. ORAC Decor heeft hier dan ook 17 designs die in een flexibele vorm beschikbaar zijn.

De simpelste oplossing is vaak de beste

Soms wil je bij renovatiewerken de bestaande plinten niet uitbreken, omdat je weet dat dit zorgt voor extra plamuurwerken. Een simpele oplossing hier is dan ook om te kiezen voor een van de overzetplinten van ORAC Decor.

Eenheid in de ruimte

Sommige plinten zijn ook zo geconcipieerd dat ze kunnen doorlopen als deurlijsten, wandlijsten of zelfs kroonlijsten. De plinten van ORAC Decor bestaan ook in lengtes van 2,3 m, zodat ze makkelijker rondom de deur kunnen worden geplaatst.

ORAC DECOR

ORAC DECOR

BIEKORFSTRAAT 32
8400 OOSTENDE
+3259803252
+3259802810