naar top
Menu
Logo Print

BERRYALLOC LAMINAAT: GEEN EVOLUTIE MAAR EEN REVOLUTIE!

Nieuwe laminaatcollectie combineert het verleden met de toekomst

BerryAlloc startte in 1998 in Menen onder de naam Berry Floor met het produceren van kwaliteitsvol laminaat dat wereldwijd werd verkocht. Door de jaren heen heeft BerryAlloc steeds geoptimaliseerd en vol ingezet op innovatie met een zeer uitgebreid team aan productontwikkelaars, designers en R&D ingenieurs. Dit resulteerde in 2018 in de spectaculaire lancering van een nieuwe laminaatcollectie die het beste uit het verleden combineert met technieken van de toekomst: een revolutie in de wereld van het laminaat!

De Chateau-collectie beschikt over een Loc-systeem dat toelaat om laminaat in visgraatpatroon te leggenBERRYALLOC: DE MEEST NATUURLIJKE HOUTSTRUCTUUR OP DE MARKT

Hoe kan dit? wat doet het?

BerryAlloc brengt een collectie die dichter bij de natuur staat dan ooit: de structuren zijn ultra verfijnd en realistisch, en de combinatie met het extra matte effect is dé sleutel tot een resultaat dat amper nog te onderscheiden is van echt hout.

Wat maak het BerryAlloc-houteffect zo uniek?

Het voorbije jaar investeerde BerryAlloc fors in de nieuwste technologieën op het gebied van laminaat: het scannen van echte houten planken om tot prachtige designs te komen, het preciseren van de houtstructuren, en het ontwikkelen van nieuwe, extra diepe structuren met een ultramat effect: omdat enkel het beste goed genoeg is.
Wie een plank van een van de exclusieve designs Cracked XL, Canyon of Gyant tegen het licht houdt, zal het zelf vaststellen: het oppervlak van deze planken is van een ongeziene matte perfectie, de prachtige houtstructuren zijn volledig synchroon met het design en absorberen als het ware het licht. Een effect dat uniek is in de wereld van het laminaat!

De nieuwe BerryAlloc-collectie is er bovendien een van vele eyecatchers: laat je verassen door de 'Stone'-designs op een standaardvloerplankformaat, de BarnWood die doet denken aan de prachtige patines van een oude schuur in de Far West, de matte en diepzwarte Charme Black met zijn tijdloze schoonheid, en de Retro Chic met zijn frisse en zuiders aandoend tegelpatroon.
Vele designs zijn beschikbaar in diverse kleurtinten zodat ieder er zijn smaak in kan vinden.

Het HydroPlus-laminaat van BerryAlloc is waterbestendig. Zo kunt u zonder zorgen laminaat leggen in uw badkamerWATERBESTENDIG LAMINAAT, VOOR EEN ZORGELOZE VLOER - HYDROPLUS

BerryAlloc is altijd een trendsetter geweest binnen de laminaatindustrie. In 2008 ontwikkelden BerryAlloc-ingenieurs het ondenkbare: een laminaatvloer voor de badkamer. De HydroPlus-technologie was geboren. Ondanks enige scepsis won de vloer al snel vertrouwen bij installateurs en verdelers wereldwijd. Ruim 10 jaar na het lanceren van de eerste HydroPlus-collectie Riviera blijft de techniek ongeëvenaard en is het succes van de waterbestendige laminaatvloeren enkel in stijgende lijn gegaan.
In 2018 werd het HydroPlus-gamma enorm uitgebreid met nieuwe kleuren, luxueuze structuren, planken met of zonder V-groef, en originele dessins zoals de Stones of Retro Chic. Omdat het in de badkamer ook wel iets meer mag zijn!

Wat is die hydroplus-Techniek nu precies?

De laminaatplanken met deze unieke technologie krijgen een waterafstotend laagje op de randen. De bovenkant van het laminaat is sowieso al waterafstotend, en met deze extra bescherming van de randen heb je de zekerheid dat de planken tegen water kunnen. De verdere afwerking met de HydroPlus-set om de vloer rondom te beschermen en accessoires correct te plaatsen staat garant voor jaren badkamergenot.

De Chateau-collectie beschikt over een Loc-systeem dat toelaat om laminaat in visgraatpatroon te leggenCHATEAU: DE ENIGE ECHTE!

Sommige ontwikkelingen zijn nu éénmaal niet voor verbetering vatbaar: wie de Chateau-collectie van BerryAlloc nog niet kent, weet niet wat hij mist! Deze exclusieve collectie met kleine plankjes beschikt over een Loc-systeem dat toelaat om het laminaat in een visgraatpatroon te leggen, net zoals een traditioneel parket.

Het Loc-systeem werd door BerryAlloc-ingenieurs ontwikkeld en is de droom van elke creatieveling: combineer kleuren en kies uit een van de 4 legpatronen voor een verbluffend resultaat, en een royale sfeer! Het Chateau-gamma werd ook opgefrist en is beschikbaar in 10 tinten, waaronder ook wit en zwart, omdat het niet altijd klassiek hoeft te zijn!

XL-PLANKEN: IN VERSCHILLENDE BREEDTES COMBINEERBAAR

Size does matter. BerryAlloc innoveerde enkele jaren geleden met 2 m lange laminaatplanken en speelt met de collecties Glorious en Eternity Long in op de toegenomen vraag naar planken van groot formaat. Glorious valt enorm in de smaak door het Mix 'n Match-effect. Combineer 2 of 3 breedtes van hetzelfde design in één ruimte of kies voor één breedte.

Alles is mogelijk! Maar het effect van de 3 verschillende breedtes belooft een topper te worden en oogt zeer luxueus.
Ook vernieuwend is dat de houttekening op de lange planken zich niet herhaalt: één plank heeft één uniek design zonder herhaling, wat bij andere laminaatvloeren meestal wel het geval is. Dit zorgt voor een veel authentiekere 'look' van een houten vloer.

BERRYALLOC

BERRYALLOC

INDUSTRIELAAN 100
8930 MENEN
+3256528480
-